luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateÎntrebat dacă este homosexual, George Simion răspunde: Una-i una, alta-i alta!

Întrebat dacă este homosexual, George Simion răspunde: Una-i una, alta-i alta!

Co-președintele partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), George Simion ne-a obișnuit cu declarațiile sale controversate, însă de data acesta, a fost pus într-o ipostază care a stârnit amuzament în rândul telespectatorilor și a internauților.

Invitat în emisiunea Fresh Access de la A7TV, liderul partidului politic AUR, George Simion, a surprins cu o declarație care a devenit virală. La întrebarea adresată de moderatoarea emisiunii, Anisa Săndulache, de ce nu a dezmințit acuzațiile că ar fi homosexual, acesta nu a oferit un răspuns concret, spunând: Una-i una, alta-i alta!

@anisa.sandulache

Răspunsul lui @georgesimionoficial a lăsat-o în ceață 🤦‍♀️🤷‍♀️😳 #romania #funny #aur #politica #tvshow #georgesimion

♬ sunet original – Anisa Săndulache

Atunci când ai fost acuzat că ai altă orientare sexuală, de ce nu ai încercat să dezminți și să schimbi imaginea pe care și-au creat-o oamenii despre tine? Să te afișezi cu partenera ta de viață, a întrebat Anisa Săndulache, prezentatoarea emisiunii Fresh Access.

George Simion a intervenit prompt: Mi-au zis unii hai să apărem în niște cluburi, mie nici nu mi se potrivește, n-am timp, una-i una, alta-i alta…o să am probleme mari cu copii când o să…nu vreau să…una-i una alta-i alta!”. Anisa Săndulache a cerut o explicație concretă pentru acest răspuns: „N-am înțeles! La ce te referi?”.

George Simion a explicat că: Viața personală e viața personală, viața publică e viața publică!”, indicând că nu dorește să le amestece și că nu se afișează cu partenera de viață pentru a o proteja. Acesta consideră că reprezintă o țintă pentru cei care nu îi împărtășesc valorile și pentru care el și partidul AUR militează. 

Povestea din spatele antipoliticianului George Simion

Partidul politic AUR a fost surpriza din Parlamentul României, iar unul din cei doi lideri ai partidului, George Simion, un activist civic, născut în Focșani, județul Vrancea, este cunoscut drept omul care, în prezent, face politică altfel în România. 

George Simion a menționat că a intrat în politică pentru că eu aveam o țintă în viață, aveam un vis, visul unei Românii mari, fără graniță la Prut. Am făcut multe acțiuni, mulți știu de graffiti-urile cu «Basarabia e România», dar pe lângă acestea, noi am format tineri, am făcut înfrățiri între școli, localități și visam și la o unire administrativă politică”, a declarat co-președintele partidului AUR.

Întrebat dacă îi este teamă de ceva în cariera sa politică, acesta a spus: Mi-e teamă să nu îi dezamăgim pe cei care au încredere în noi. Este singurul lucru de care îmi este teamă”, a răspuns vehement George Simion.

Urmărește emisiunea integrală și descoperă toate declarațiile lui George Simion aici:

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII