vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateInterpreta hitului Jerusalema – escală de 5 stele în Delta Dunării: elicopter...

Interpreta hitului Jerusalema – escală de 5 stele în Delta Dunării: elicopter la dispoziție și cazare la Lebăda Luxury Resort & SPA

Unul din cele mai exclusiviste resorturi din lume – în una din cele mai frumoase delte

Vocea feminină din spatele melodiei Jerusalema, Nomcebo Zikode, a petrecut clipe de neuitat în Delta Dunării, la Lebăda Luxury Resort & SPA.

Pentru a admira frumusețile Deltei Dunării si pentru a ajunge la locația de 5 stele, cântăreața a beneficiat de un elicopter, pus la dispoziție de Lebăda Luxury Resort & SPA, special pentru ea. Artista a fost foarte impresionată de mirajul deltei, iar hotelul a fost mult peste așteptările ei.

Este o ţară frumoasă şi iubesc clima de aici. Nu ştiu dacă aveţi mereu o astfel de vreme frumoasă sau este aşa doar pentru că sunt eu aici. Şi îmi place şi mâncarea voastră. Mămăligă, da”, a declarat Nomcebo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nomcebo Zikode (@nomcebo_zikode)

Singurul resort de cinci stele din Delta Dunării, Lebăda Luxury Resort & SPA, este o oază de relaxare care oferă un echilibru perfect între lux, natură și stil de viață.

Situată în inima Biosferei și cu o priveliște mirifică asupra deltei, patrimoniu natural UNESCO, locația beneficiază de un design ultramodern, 80 de camere, apartamente și bungalow-uri cu servicii și facilități de lux, cazare, piscina și SPA.

Sâmbătă, 27 august, artista sud-africană a încins atmosfera în cadrul unei petreceri private la Lebăda Luxury Resort & SPA pe ritmurile hitului care a dominat topurile internaționale, devenit viral în 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nomcebo Zikode (@nomcebo_zikode)

Jerusalema, în topurile mapamondului încă de la debutul pandemiei

Melodia care a generat flashmob-uri peste tot în lume, încă de la începutul pandemiei (2020), a fost compusă de artistă într-o perioadă grea din viață. Nomcebo suferea de depresie, dar a știut că piesa va depăși recordurile muzicale chiar din momentul în care a înregistrat-o.

Celebrul hit a ajuns viral și datorită pașilor de dans care au determinat numeroase reacții pe platformele de socializare. #JerusalemaChallenge a avut un impact masiv, fiind comparată cu Macarena. Aceasta a generat videoclipuri de dans din mai multe țări, precum Olanda, Portugalia, Italia, România, Spania, Franța, Jamaica, Canada, Statele Unite, Sri Lanka și Israel.

Mulți au reprodus dansul artiștilor din videoclip și au postat varianta lor de flashmob (o acțiune efectuată în grup, sub forma unui dans în sincron, realizată în spații publice), Jerusalema devenind o mișcare de grup care a influențat oameni de pretutindeni.

Show de zile mari pe litoralul românesc

Ritmurile piesei Jerusalema s-au auzit vineri seară, 26 august, la LOFT, Mamaia, în cadrul galei Black Sea Excellence Awards. Evenimentul a întrunit mai multe personalități din antreprenoriat, turism și modă care s-au delectat cu prezentări ale unor designeri și concursul Miss Black Sea.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII