vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăArtăINEDIT! Reuniune trupa A.S.I.A. la concertul aniversar Iana Novac: Publicul în lacrimi,...

INEDIT! Reuniune trupa A.S.I.A. la concertul aniversar Iana Novac: Publicul în lacrimi, la aplauze

Concert Iana Novac: 20 de ani de activitate

Aseară la Sala Palatului a avut loc concertul aniversar Iana Novac! Spectacolul a marcat 20 de ani de activitate pentru cântăreața de muzică clasică. Soprana a avut invitați speciali alături de care a cântat piese de excepție: trioul Distinto, compozitorul Eugen Doga și un moment inedit alături de fostele componente ale trupei A.S.I.A.: Anca Neacșu, Sorana Darclee Mohamad și Anemona Niculescu.

Iana a fost acompaniată de Opera Metropolitană și Corul Acoustic, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

După succesul avut cu trupa A.S.I.A. din care a făcut parte aproape trei ani, Iana Novac a început în 2010 o carieră solo, abordând stilul pop-opera.

Au emoționat publicul până la lacrimi

Fostele membre A.S.I.A. au interpretat cântecele care le-au consacrat de-a lungul anilor precum Sună periculos, Dă-mi nopțile înapoi, Inima mea, Garsoniera ta, O iubire de-o vară, O cireașă amară, iar publicul a fost în extaz.

Melodiile formației pop-dance au definit adolescența multora dintre noi. Trupa A.S.I.A. a fost o inspirație pentru generația 2000, până și din punct de vedere vestimentar, lansând un adevărat trend.

Anca, Sorana, Iana și Anemona au trezit nostalgii în rândul spectatorilor, reuniunea fetelor a reprezentat un moment unic, primit cu mult entuziasm.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII