vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateINEDIT Patronul Loro Piana s-a declarat «rușinat» că Putin a purtat geaca...

INEDIT Patronul Loro Piana s-a declarat «rușinat» că Putin a purtat geaca firmei. Ce mesaj i-a transmis președintelui rus?

Pier Luigi Loro Piana, patronul fimei care îi poartă numele, a oferit mai multe declarații presei italiene, după ce președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a fost văzut purtând o geacă sub semnătura companiei. Iată ce mesaj i-a transmis Pier Luigi șeful statului rus!

Antreprenorul Pier Luigi Loro Piana s-a declarat „rușinat” că Putin a purtat creația firmei pe care o conduce, o geacă în valoare de peste 12.000 de euro. Luigi a condamnat decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina, punctând că a sa companie este solidară cu poporul ucrainean. Firma Loro Piana a fost achiziţionată în 2013 de gigantul francez de lux LVMH.

Patronul Loro Piana s-a declarat «rușinat» că Putin a purtat geaca firmei

Geaca respectivă a fost îmbrăcată de Vladimir Putin în cadrul evenimentului care marca anexarea peninsulei Crimeea, organizat pe stadionul Lujniki, din Moscova. Acesta a purtat haina peste un pulover alb şi o vestă antiglonţ.

Geaca Loro Piana se vinde în Rusia pentru aproximativ un milion şi jumătate de ruble, adică peste 12.000 de euro.

Grupul din care face parte Loro Piana a întreprins deja toate acţiunile pentru a se distanţa şi a fi solidar cu poziţiile europene faţă de tragedia umană pe care o trăim.

De la începutul lunii martie, grupul LVMH, ca şi alte mărci de lux europene, a întrerupt livrările către Rusia şi şi-a închis buticurile pe perioadă nedeterminată”, a declarat Luigi.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII