vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateINEDIT Momentele care au rămas în istoria televiziunii: Andreea Esca: «S-a f***t...

INEDIT Momentele care au rămas în istoria televiziunii: Andreea Esca: «S-a f***t butonul»!

Televiziunea în direct înseamnă surprize și momente neprevăzute. Oricât de atent ar fi planificate emisiunile și dezbateriile, dacă totul e live, orice se poate întâmpla. S-a întâmplat unor nume mari din televiziunea românească, și nu numai, care au dat naștere unor momente de-a dreptul memorabile, care au rămas în istoria televiziunii.

Andreea Esca și casca buclucașă

Andreea Esca este emblema postului Pro TV. Lucrează acolo din 1 decembrie 1995 și este aproape nelipsită de la pupitrul Știrilor. Ea a comis și una dintre cele mai memorabile gafe din istoria televiziunii. În timpul unei pauze, Andreea nu a închis microfonul și tot ce a vorbit cu echipa de emisia a fost înregistrat.

”Vezi că s-a f****t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, spune Andreea, în clipul care a făcut încojurul internetului.

Magda Ciumac, dans pe masa de la OTV

Postul OTV, al lui Dan Diaconescu, a dat numeroase momente incredibile în televiziunea românească, printre care și dansul pe masă al Magdei Ciumac.

Bruneta, care pe atunci era soția luptătorului Tolea Ciumac, a apărut în mai multe ediții-maraton făcute de Diaconescu, despre dispariția Elodiei Ghinescu. În timpul unei astfel de emisiuni, Magda s-a urcat pe masă și a început să danseze pe ritmuri de manele.

Emil Boc a căzut în platou la Andrei Gheorghe

Emil Boc a fost și el protagonistul unui moment memorabil. Pe vremea când era deputat PD, actalul primar al Clujului a fost invitat în emisiunea lui Andrei Gheorghe. Când a intrat în platou, însă, Boc a căzut de pe scenă, de la înălțime. El nu era atent la scară și s-a rănit. Andrei Gheorghe a fost nevoit să ceară publicitate, pentru ca Boc să primească îngrijirile necesare.

Adi Despot, enervat de o reporteriță

Adi Despot a fost în centrul unui alt moment care a făcut istorie în televiziunea română. În timpul unui spectacol, înainte de a urca pe scenă, solistul trupei Vița de vie a stat de vorbă cu reporterița unui post muzical. După ce i-a enumerate trupele care cântau în aceea seară, tânăra l-a întrebat pe Adi câte trupe sunt invitate la eveniment. Exasperat, Adi s-a uitat la cameră și a întrebat „Cum ați angajat-o?”. Fata se supără, iar solistul aproape că țipă: „Trei, în p**a mea!”

Bătaie cu apă între „Bideu” și „Ciocu Mic”

În timpul unei dezbatari în direct,  senatorul PC Marius Marinescu (zis „Bideu”) și deputatul PDL Anca Constantinescu (zisă și „Ciocu’ Mic”) s-au enervat atât de tare unul pe altul, încât emisiunea s-a transformat în circ. Cei doi politicieni s-au jignit și au aruncat cu apă unul în celălalt.

„Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva”, a spus prezentatoarea emisiunii, care era difuzată pe B1 TV.

Lucian Mîndruță, în cadă cu Norica Nicolai

Lucian Mîndruță și Norica Nicolai au strânit un val de reacții după ce pe atunci europarlamentarul PNL a fost invitat la emisiunea „Pâine și Circ”. Acolo, Norica Nicolai a intrat într-un jacuzzi cu Mîndruță, îmbrăcați, ce-i drept.

Ziarul Curentul a trimis imaginile președintelului Parlamentului European, Jerzy Buzek, și i-au cerut un punct de vedere, pe motiv că ipostaza în care s-a aflat Nicolai era una nepotrivită pentru statutul de europarlamentar. Președintele PE nu a comentat, dar Norica Nicolai a avut câteva cuvinte dure.

A prelua o imagine dintr-un talk-show TV si a o folosi drept armă politica este, cred, culmea josniciei, deși suspectez că în spatele inițiativei ar putea să nu se afle doar ziariști, ci și anumiți politicieni„, a declarat Norica Nicolai, la vremea aceea.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII