vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentINEDIT Mihaela Tatu a răspuns la întrebarea roșie! A fost dată afară...

INEDIT Mihaela Tatu a răspuns la întrebarea roșie! A fost dată afară din televiziune?

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aduce în prim-plan numeroase personalități printre care și vedete de televiziune. Cea mai nouă invitată în cadrul emisiunii a fost Mihaela Tatu, fost om de radio și prezentator TV, care în prezent activează ca trainer în comunicare.

Mihaela Tatu a devenit celebră datorită emisiunii „De 3X femeie”, pe care a realizat-o mulți ani. Până la vârsta de 30 de ani a fost contabilă într-o uzină din Brașov, după care a început să lucreze în Radio, iar la 40 de ani a devenit celebra în televiziune. La un moment dat însă a decis să facă o schimbare radicală din punct de vedere profesional și a devenit de câțiva ani încoace trainer în comunicare.

Mărturisiri uluitoare

Fosta vedetă de televiziune a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a încheiat colaborarea, în anul 2008, cu postul de televiziune unde a debutat și a cunoscut succesul! „Nu m-am certat cu nimeni! Nici pe scări nu m-a împins! Nici nimic!”, potrivit KanalD.

Întrebată cum și-a încheiat colaborarea în anul 2008, cu postul de televiziune unde a debutat și a cunoscut marele succes profesional, fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu a fost nicidecum dată afară, așa cum s-a vehiculat la acea vreme în presă, ci a decis pur și simplu să își dea demisia în clipa în care a constatat că nu mai avea ce să caute în locul respectiv.

Mi-am dat seama până unde poate să meargă o presă de scandal! Nu, nici vorba! Nu m-am certat cu nimeni! Nici pe scările… nici nu m-a împins! Nici nimic! Nu s-a întâmplat nimic din toate astea! Nu știu de unde au putut să apară! Am zis: Gata! Ajunge! Nu m-am certat cu niciun fel de producătoare! Însă mi-am dat seama cu o zi înainte că emisiunea De 3X femeie nu mai era Mihaela Tatu, ci era așa acolo multă lume! Nu prea mai aveam ce să mai caut acolo!

Și când se face promovarea unei emisiuni care se numește «De 3X femeie» și Mihaela Tatu care reprezenta «De 3X femeie» nu este invitată atunci eu nu mai aveam ce să mai caut acolo! Și mi-am dat demisia! Foarte simplu a fost! Eu rabd mult, mult, mult și înțeleg lucruri și înțeleg comportamentul uman până la un moment dat! Pe vremea aceea practicăm comunicarea pasivă, în care răbdăm, răbdăm, răbdăm și dacă îmi făceai așa era paharul umplut! Și plecam! Așa s-a întâmplat atunci! Acum n-aș mai fi la fel! Acum am curajul să pot comunica cu cei care au ceva să spună! Mama m-a crescut așa: «Nu întoarce vorba șefilor și oamenilor mai în vârstă!» Și asta am făcut!”, a declarat Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII