vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateINEDIT Irina Tănase este deja istorie. Ea este noua iubită a lui...

INEDIT Irina Tănase este deja istorie. Ea este noua iubită a lui Liviu Dragnea!

Pentru Liviu Dragnea, fosta iubită este istorie. Politicianul i-a spus „adio” Irinei Tănase după opt ani de relație. Când toți așteptau anunțul privind data nunții, s-a produs ruptura neimaginabilă. Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina Tănase în casa pe care ea a achiziționat-o cât el a fost după gratii, cu banii lui.

Se pare că timpul ne-a demonstrat că decizia a fost una definitivă, fiindcă, potrivit zvonurilor, Liviu Dragnea are deja o altă parteneră. Află cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea și cu se ocupă aceasta.

Liviu Dragnea a uitat-o pe Irina Tănase

Fostul lider PSD pare că a trecut peste despărțirea de Irina Tănase. Reacția lui Liviu Dragnea privind infidelitățile fostei iubite a fost una clară și vehementă, fără posibilitate de întoarcere. Politicianul i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele de socializare, inclusiv numărului său de telefon, și nu a mai vrut să audă de ea.

Umblă vorba în politica românească, în prezent, cum că Liviu Dragnea ar avea o altă parteneră, potrivit romaniatv.net. Aceasta face parte din Alianța pentru Patrie (APP), partidul politicianului, înființat la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare. Formațiunea politică a luat naștere în urma efortuilor depuse de social-democratul Codrin Ștefănescu, întrucât Liviu Dragnea nu poate activa în politică.

Buzoianca Oana Leonte, pe numele său, este tânăra care l-ar fi convins pe Liviu Dragnea să creadă din nou în dragoste. De profesie, este profesoară de franceză și este cu cinci ani mai mică decât Irina Tănase. De mai bine de jumătate de an, susține ea, partidul lui Liviu Dragnea îi este „a doua casă”.

Trebuie menționat, însă, că referitor la o posibilă relație între cei doi nimeni nu a făcut nicio declarație oficială. Nici Liviu Dragnea și nici Oana Leonte nu au confirmat oficial relația.

Cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea

Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” și a urmat, apoi, cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, potrivit sursei citate. În prezent, studiază în cadrul unui program de masterat de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

În trecut, tânăra despre care se vehiculează că ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea a activat în echipa de volei a CSS Buzău. A făcut totul pentru a se cunoaște pe sine mai bine și pentru a decide încotro urmează să își îndrepte pașii. A fost și model, și scriitoare. Oana Leonte a publicat un volum de versuri pe vremea când era încă pe băncile liceului.

Timp de jumătate de an, Oana Leonte a fost secretar general al organizației APP din Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit sursei citate, tot ea ar fi cea care s-ar ocupa și de organizația APP Buzău.

Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană. Iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică. Aici, tinerii (trebuie – n.r.) să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură, turism”, este unul dintre mesajele publicate de Oana Leonte, pe paginile sale de socializare.

Sursă: Playtech.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII