vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsINEDIT Florin Călinescu: „Am semnat un contract de consultanţă pentru mai multe...

INEDIT Florin Călinescu: „Am semnat un contract de consultanţă pentru mai multe televiziuni, ca să fie foarte clar”

La aproape o lună după plecarea de la Pro TV, actorul Florin Călinescu vine cu detalii despre noile proiecte pe care le are. Nu vine cu nume, momentan, însă menţionează că acum este „consultant pentru mai multe televiziuni”, după cum a spus într-un live pe Facebook.

„Am semnat un contract cu nişte prieteni. Veţi afla, probabil, săptămâna viitoare despre ce este vorba. Este un contract de consultanţă, dar probabil voi face şi o emisiune, două, trei. Am semnat un contract de consultanţă pentru mai multe televiziuni, ca să fie foarte clar”, a spus fostul jurat de la Românii au talent.

Nu a dezvăluit numele posturilor pe care le consiliază, însă a afirmat că vrea să facă „programe 100% româneşti”. Înainte de live-ul de ieri, Călinescu vorbea într-o postare pe Facebook despre un „casting” pentru mai multe job-uri în televiziune.

„Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun”

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete”, a spus în deschiderea live-ului de pe Facebook Florin Călinescu.

„Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire”, a mai spus el.

În încheiere, Florin Călinescu a specificat încă o dată ce fel de angajați caută: „Nu trebuie să fiți actori, ba chiar caut să fiți sinceri și entuziaști. Caut să facem în această televiziune, în aceste televiziuni, programe românești, caut scenariști, oameni care să știe că facă un film, reportaje, nu pentru mine, ci pentru aceste televiziuni unde eu sunt consilier. Împreună cu niște prieteni fac niște lucruri importante. Eu sunt chemat să-mi dau cu părerea și să începem să creionăm niște programe. La ce mă pricep? La satiră, la comedie, scenarii, mecle, atitudini…”, a mai scris Călinescu pe pagina sa de Facebook.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII