luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateÎncepe febra de 1 Mai în Vama Veche! Este așteptat primul val...

Începe febra de 1 Mai în Vama Veche! Este așteptat primul val de turiști

În Vama Veche sunt așteptați cei mai mulți turiști după Costinești în weekendul prelungit ce urmează (28 aprilile – 1 mai), conform estimărilor agenților economici din turism.

Vama Veche ar urma să fie detronată de Costinești doar pentru că stațiunea tineretului” găzduiește două festivaluri importante, unul de trap/rap și unul de rock.

Atmosfera dinaintea valului de petrecăreți

Atmosfera era agitată în Vamă cu doar două zile înainte de începutul weekendului prelungit de 1 Mai. Aproape la fiecare butic și terasă se făceau pregătiri și curățenie pentru ca acestea să fie deschise petrecăreților, conform G4media.

Câteva magazine de suveniruri erau deja deschise, iar strada principală era aglomerată cu mașini de aprovizionare. Prețurile ofertelor culinare și ale băuturilor nu erau încă afișate marți după-amiază, dar agenții economici preconizează că nu vor exista diferențe majore față de perioada precedentă a anului trecut.

De remarcat este faptul că stațiunea era curată, iar proprietarii de afaceri erau preocupați, în majoritatea lor, și de curățenia generală dinaintea deschiderii.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII