luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăMondenIlinca Vandici, în prag de divorț? S-a despărțit de soț și ar...

Ilinca Vandici, în prag de divorț? S-a despărțit de soț și ar fi plecat de acasă?

După ce s-a zvonit că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu ar mai forma un cuplu, vedeta de la Kanal D a ales să lămurească întreaga situație și cum stau lucrurile între cei doi, de fapt.

În spațiul public au apărut zvonuri legate de un așa-zis „divorț” între Ilinca Vandici și soțul său, Andrei Neacșu. Gurile rele au spus că vedeta ar fi părăsit căminul conjugal, încă de acum trei săptămâni. Zvonurile au fost alimentate de postările de pe rețelele de socializare, unde Ilinca nu a mai publicat fotografii de familie, alături de soțul său și băiețelul lor, Zian, în prima zi de Paște.

Ilinca Vandici și-a obișnuit să-și țină fanii la curent cu toate noutățile din viața ei. Doar că zilele acestea, Ilinca Vandici a fost mai rezervată în postările de pe rețelele de socializare și nu a distribuit fotografiile clasice de familie, în zilele de sărbătoare, așa cum obișnuia să o facă. Din acest motiv, zvonurile apărute în spațiul public, despre un presupus divorț între ea și soțul său, păreau să se răspândească, conform Cancan.

Ilinca Vandici a lămurit întreaga situație. Vedeta de la Kanal D a publicat imagini cu soțul său și băiețelul lor, în timp ce petrec timp împreună și se bucură de momentele în familie. În imagini se poate observa că prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”! se află acasă, la mama sa, iar activitățile pe care le fac împreună îi fac să radieze de fericire.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII