vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăCinemaIdilă de Hollywood! Leonardo DiCaprio și Mădălina Ghenea, surprinși în același club...

Idilă de Hollywood! Leonardo DiCaprio și Mădălina Ghenea, surprinși în același club împreună

Leonardo DiCaprio și Mădălina Ghenea au petrecut într-un club de fițe din Milano. Cum au fost surprinși cei doi foști iubiți?

Leonardo DiCaprio și fosta sa iubită, Mădălina Ghenea, au fost surprinși în același club de noapte din Milano, acolo unde cei doi au petrecut în timpul săptămânei modei, potrivit Antena 1.

Actorul în vârstă de 47 de ani și modelul român în vârstă de 35 de ani au avut o relație în 2012, imediat după ce actorul s-a despărțit de Blake Lively. Prin urmare, jurnaliștii din presa internațională se întreabă dacă nu cumva sunt din nou împreună.

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în urmă cu 12 de ani, de mai multe ori în jurul plajei Bondi din Sydney cu anturajul lui DiCaprio. După despărțirea de Leonardo DiCaprio, Mădălina Ghenea l-a cunoscut pe Gerard Butler, alături de care a avut o relație foarte mediatizată. Motivele despărțirii nu au fost niciodată prea clare, la vremea respectivă s-a scris că Mădălina Ghenea ar fi vrut să-și întemeieze o familie cu actorul pe care îl considera prima ei dragoste, însă sentimentul nu a fost împărtășit.

Cu cine se iubește Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio a fost surprins în septembrie anul trecut cu Gigi Hadid și se pare că cei doi au avut o relație, dar care s-a terminat. O sursă a declarat pentru People că modelul nu mai vrea să aibă nicio legătură cu actorul și ar vrea să se axeze pe carieră și creșterea fetiței sale, Kahi pe care o are cu fostul membru al formației One Direction, Zayn Malik.

În ultima perioadă, Leonardo DiCaprio și-a conturat o reputație potrivit căreia se întâlnește numai cu modele până în 25 de ani. Însă, reluarea relației cu Mădălina ar pune capăt acestei notorietăți.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII