marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăBusinessIdee de marketing la Chefi fără limite. Telespectatorii pot comanda preparatele din...

Idee de marketing la Chefi fără limite. Telespectatorii pot comanda preparatele din emisiune

Asociere de brand inedită în noul show de cooking (şi aventură) de pe Antena 1Chefi fără limite, filmat în Grecia. Telespectatorii vor putea comanda preparatele prezentate în fiecare etapă pe platforma Tazz. Comanda se va putea face în secţiunea special lansată în aplicaţie.

În primul episod al fiecărui stage, chefii şi concurenţii vor face cunoştinţă cu un chef local. Acesta va pregăti un preparat specific zonei, cu ingrediente locale, pe care echipele vor trebui să îl refacă sau să îl reinterpreze în prima confruntare de gătit a fiecărei etape.

Farfuria chef-ului local va putea fi comandată şi de telespectatori. Acesta va fi disponibil de luni până duminică într-o categorie specială creată pe Tazz.

Preparat creat special de Chef Sorin Bontea

Mai mult, Chef Sorin Bontea va prepara şi el, în fiecare săptămână, câte un dish care să conţină ingrediente specifice zonei în care se desfăşoară acţiunea emisiunii.

Salată de caracatiţă cu smochine, creveţi gratinaţi cu ouzo, homar cu sos de usturoi şi vin spumant sau prepeliţă învelită în panceta cu legume la cuptor sunt câteva din farfuriile pregătite de chef Bontea, care vor putea fi comandate prin Tazz în perioada difuzării primului sezon Chefi fără limite.

Campania îi vizează pe locuitorii oraşelor în care Tazz este prezent, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Iaşi şi Constanţa.

În fiecare luni seară, preparatele se vor schimba pe parcursul a 10 săptămâni, iar utilizatorii vor putea descoperi şi comanda timp de o săptămână preparatele din ediţia respectivă: un preparat gătit de un chef local din Grecia şi un preparat creat special de Chef Sorin Bontea.

Sursă: Paginademedia.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII