vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateFotografia zileiIanis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, în centrul Parisului

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, în centrul Parisului

MOMENT EMOȚIONANT! Ianis Hagi (24 de ani) a făcut un pas extrem de important în viața sa, la doar două zile după meciul României cu Elveția, scor 2-2, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Fotbalistul lui Rangers a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, o tânără de origine aromână, alături de care are o relație de mai mulți ani. Pentru a întregi cadrul romantic, Hagi a ales ca locație centrul Parisului, potrivit DigiSport.

Ianis Hagi s-a logodit! Reacția lui Gică Hagi a venit imediat

La scurt timp a venit și reacția lui Gică Hagi (58 de ani). Regele s-a arătat fericit de faptul că fiul său a dat dovadă de și mai multă maturitate odată cu acest pas.

O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide, a declarat Gheorghe Hagi.

Bat clopote de nuntă în familia Hagi

Potrivit cancan.ro, Ianis a plătit o sumă importantă pentru a-şi surprinde viitoarea soţie. Întreaga surpriză l-ar fi costat 100.000 de euro. Numai pe inelul de logodnă ar fi cheltuit 50.000 de euro.

Nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase ar urma să aibă loc anul viitor.

Cu o seară înainte ca Ianis Hagi să se logodească cu Elena Tănase, Gică Hagi şi soţia lui au respectat o datină machedonească, denumită „învoiala părinţilor”. „Regele” şi Marilena au mers în vizită la părinţii iubitei lui Ianis. Au sărbători timp de patru ore.

Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta”, a spus Dimiciu Palavoti Tănase, tatăl Elenei Tănase.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII