luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBusinessGrand Prix Formula 1! Românii produc anvelope pentru marele premiu al anului

Grand Prix Formula 1! Românii produc anvelope pentru marele premiu al anului

Anvelope Made in Romania la Formula 1

Românii produc anvelope pentru cele mai mari competiții Formula 1 din lume! De când compania Pirelli a pătruns în România, țara noastră reprezintă o piață majoră care produce anvelope pentru F1.

Pirelli a inaugurat fabrica de anvelope din Slatina în 2006, cu o capacitate de producție de 4 milioane de anvelope anual și o investiție de aproximativ 170 de milioane de euro. Pe lângă activitățile sale industriale, Pirelli a înființat o platformă de servicii de logistică, IT și vânzări pentru a-și sprijini expansiunea în Europa de Est.

Prezența industrială a companiei Pirelli în România este completată de diverse proiecte de cercetare comune cu Universitatea din București și Universitatea din Craiova și angajamentul său față de numeroase activități sociale și culturale, precum proiectul de diseminare a culturii italiene la Slatina și colaborarea dintre Spitalul Niguarda din Milano și Spitalul din Slatina.

Raliu la nivel înalt

De la întoarcerea sa în Formula 1 în 2015, Marele Premiu din Mexico City a devenit una dintre cele mai populare curse ale sezonului. Situat în suburbiile orașului Mexico, Autódromo Hermanos Rodríguez oferă acces ușor la deliciile culturale ale capitalei mexicane.

La peste 2.200 de metri deasupra nivelului mării, cel mai înalt circuit din calendarul F1 oferă o atmosferă incitantă pe Stadionul Foro Sol datorită sprijinului pasionat din partea fanilor locali. Ediția de anul acesta s-a desfășurat duminică, 30 octombrie, și a întrunit piloți de top alături de iubitorii Formula 1 de pretutindeni.

Record pentru câștigătorul Max Verstappen

Max Verstappen a reușit și de această dată să își surprindă fanii! A plecat din pole-position cursa de la Marele Premiu al Mexicului și a rămas pe prima poziție până la final cu timpul de 1:38:36.729.

Neerlandezul l-a devansat pe Lewis Hamilton, care a sfârșit pe locul II, la 15.186 secunde, devenind astfel pilotul cu cele mai multe victorii într-un sezon, 14, întrecându-i pe Michael Schumacher și Sebastian Vettel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII