vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateGigi Becali a venit să se închine la cea mai veche icoană...

Gigi Becali a venit să se închine la cea mai veche icoană din lume. Coadă de 7.000 de pelerini la Mănăstirea Pantocrator

Printre miile de pelerini veniţi la mănăstirea Pantocrator s-a aflat şi latifundiarul Gigi Becali, cunoscut ca un ortodox practicant.

Gigi Becali a venit să se închine la cea mai veche icoană a creştinătăţii, aflate zilele acestea la mănăstirea Pantocrator din Teleorman.

Duminică de dimineaţă, Gigi Becali a venit să asiste la slujba de liturghie la lăcaşul de cult din Drăgăneşti-Vlaşca. El a declarat că s-a închinat deja la Icoana Maicii Domnului adusă din Grecia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. El a mai subliniat că pelerinaj la biserică ar trebui să fie în fiecare zi, nu doar cu ocazia unor evenimente speciale.

Biserică, biserică, biserică! În fiecare duminică la Hristos, dacă vreţi să vă meargă bine.„, a fost îndemnul făcut de Becali către români. El a fost însoţit la Liturghie atât de soţie cât şi de nepoţică.

7.000 de pelerini la coada de la Mănăstirea Pantocrator

Aproximativ 7.000 de oameni au aşteaptat câte 2-3 ore pentru a ajunge să se închine la cea mai veche icoană creştină din lume.

Icoana Maicii Domnului „Panagia Soumela” a fost adusă din Grecia şi este, potrivit tradiției, una dintre icoanele pictate de Sfântul Evanghelist Luca.

Sursă: Antena3.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII