marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateGheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA, cu prietena lui de-o viaţă. Mireasa...

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA, cu prietena lui de-o viaţă. Mireasa are afaceri de top la New York

Gigi Gheorghiu, celebrul folkist în vârstă de 67 de ani, s-a însurat duminică, 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta s-a desfăşurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local superb, din New York.

La finele anului trecut, artistul anunţa că şi-a cerut iubita de soţie. „Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poţi să fii fericit toată viaţa, ştii cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soţia mea suntem prieteni de mulţi ani”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu, la Antena Stars. Detaliile organizatorice au căzut în seama viitoarei sale soţii, iar evenimentul a fost unul în stil românesc.

Gheorghe Gheorghiu a dat peste 500 de invitaţii „Am emoţii, că nu prea sunt obişnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulţi prieteni, şi-au luat viza, şi-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradiţional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitaţi. Vin din România foarte mulţi, prieteni, artişti. Am dat vreo 500 de invitaţii ori câte două persoane. Eu nu aş fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a mărturisit artistul la vremea respectivă.

Naşii de cununie ai celebrului trubadur au fost Maria Dragomiroiu şi soţul ei, impresarul şi organizatorul de spectacole Bebe Mihu, iar solista Angela Rusu le-a cântat la petrecere.

Cine este Gabriela, soția lui Gigi Gheorghiu

Gabriela Băncescu (54 de ani) este originară din Brașov, la fel ca interpretul, însă locuiește de ani buni în SUA. Dragostea dintre ei este dublată de o prietenie de-o viață. Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea noastră din New York. În restaurantele pe care le manageriază s-au consumat majoritatea evenimentelor artistice, culturale și private din viețile românilor din marele oraș.

„Am venit în urmă cu 25 de ani în SUA, chiar în luna noiembrie. Am luat-o de jos: ospătar în restaurant. După câteva luni m-au pus manager, iar după câțiva ani am cumpărat primul restaurant, Transilvania, în 1998. După aceea am deschis încă două restaurante: Harmony Terrace și Romanian Garden. Momentan le am doar pe ultimele două”, povestea Gabriela, într-un interviu pentru stiridiaspora.ro.

Gheorghe Gheorghiu a fost însurat o singură dată cu Camelia, mama Andrei-Ştefania, fetiţa sa. Amândouă, de asemenea, locuiesc în Statele Unite, în San Francisco.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII