vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsGEST EXTREM! ÎPS Teodosie s-a ridicat cu macaraua pentru a sfinţi crucile...

GEST EXTREM! ÎPS Teodosie s-a ridicat cu macaraua pentru a sfinţi crucile bisericii din Agigea

Arhiepiscopul Tomisului surprinde din nou! Înalt Preasfinţitul Teodosie a folosit o macara cu nacelă pentru a sfinţi crucile de pe biserica din Agigea.

Înaltul prelat nu este la prima cascadorie. A mai urcat şi acum patru ani pe acoperişul unei biserici, gestul extrem fiind ulterior mustrat de inspectorii teritoriali de Muncă.

Arhiepiscopul Tomisului îşi ia în serios titlul de înalt prea sfinţit

ÎPS Teodosie s-a înălţat până la nivelul turlei unei biserici din Agigea în nacela unei macarale pentru a binecuvânta crucile. Cu sufletul la gură, enoriaşii l-au privit cum oficiază ceremonia, menţinându-şi un echilibru fragil, deși nu se află la prima cățărare.

Arhiepiscopul Teodosie s-a urcat şi pe cisterne de Bobotează, în 2019, fiind chiar la un pas să cadă de pe cisterna cu apă sfinţită.

Patriarhia Română l-a acuzat recent pe Teodosie de lipsă de tact pastoral şi duh de indisciplină şi răzvrătire. Dojana nu se referă doar la apariţiile publice ieșite din comun, dar şi la insistenţele acestuia ca Arhiepiscopia Tomisului să fie ridicată la rang de Mitropolie, o cerință deja refuzată de conducerea Bisericii Ortodoxe Române, conform Observator News.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII