vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateGarsoniera din Cluj care a devenit virală pe Facebook! Chiria e doar...

Garsoniera din Cluj care a devenit virală pe Facebook! Chiria e doar 200 de euro, dar dimensiunea te va șoca

Chiriile sunt scumpe, în general, în funcție de criterii precum oraș, zonă, imobil etc. Un anunț de închiriere din Cluj a devenit viral și a făcut deliciul internauților. Spre exemplu, pe Strada Zambilei, există garsoniere care se închiriază cu 200 de euro. Dimensiunea garosonierei te va șoca însă.

Garsoniera din Cluj care a devenit virală pe Facebook

Un anunț postat pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj a stârnit mii de reacții în mediul online. Mai exact, anunțul, însoțit și de imagini, prezintă o ofertă de închiriere a unei garsoniere, de 11 mp, cu prețul de 200 de euro lunar.

„VĂ PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERĂ ÎN CARTIERUL GHEORGHENI
Localizare: Strada Zambilei nr 21
Suprafata: 11 mp.
Garsoniera este complet mobilata si utilata, centrala termica pe bloc, situata la etajul 4 din 4 .
– cheltuieli lunare mici
Posibilitate de parcare în zonă
Disponibilitate: ocupabilă imediat
Pret: 200 € (usor negociabil)

Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauți? Contactează-ne cu încredere,iar noi îți vom face o căutare personalizată!”, se arată în anunțul care a isterizat Internetul.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară:

Ar trebui scoasă masuța, da impresia de spațiu mic”, „Nici pentru videochat nu ajunge spatiul„, „Am mai mult spatiu pe card”, Lovitură de la 11 metri (pătrați)”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au vizualizat anunțul postat.

Cât despre piața imobiliară din Cluj, analizele recente au indicat că sectorul imobiliar a avut scăderi și creșteri frecvente în timpul pandemiei. Chiriile au crescut 3,47%, conform unei analize făcută de agenția imobiliară Blitz. Însă pe segmentul de vânzare a apartamentelor s-a înregistrat o scădere de 3,66% în luna mai a anului trecut, a mai arătat analiza din 2021.

Cele mai scumpe chirii din Cluj-Napoca

Cele mai scumpe chirii din Cluj-Napoca sunt în special în cartierele Bună Ziua și Andrei Mureșanu, acolo unde prețurile sunt de peste 400 de euro, fiind peste media pieței imobiliare.

Apartamentele care se închiriază cu de 1.000 de euro sunt, adesea, dotate cu utilaje moderne: încălzire prin pardoseală, aparate de aer condiționat în fiecare cameră, finisaje de lux, utilate complet modern cu dotări ca: mașină de spălat, cuptor, aragaz, mașină de spălat vase etc.

La polul opus, cele mai ieftine chirii se găsesc la periferia orașului, mai exact în Florești și Dâmbul Rotund, acolo unde prețurile apartamentelor sunt sub 250 de euro.

Sursă: Playtech.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII