luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăArtăGala premiilor GOPO 2023! Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Gala premiilor GOPO 2023! Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România a avut loc pe 25 aprilie la Teatrul Național ,,I. L. Caragiale’’ din București.

CELE MAI FRUMOASE ȚINUTE DE PE COVORUL ROȘU

Adina Buzatu: „Acum o oră nu știam cu ce mă îmbrac… Chiar se amuza un prieten că sunt o mulțime de bărbați în seara aceasta îmbrăcați de mine și tocmai la mine nu m-am gândit. Este un corset Hedare, un brand românesc. Iar topul l-am cumpărat acum 12 ani de la Răzvan Ciobanu. Nu este din colecția lui, dar el mi l-a recomandat și l-am purtat până acum de 200 de ori”, potrivit ProTV.

Dana Rogoz a încântat pe covorul roșu într-o rochie roșie, spectaculoasă, semnată Ana Radu, designer român.

Cătălina Grama spune că are doi favoriți la premiile GOPO 2023: „Iulian Postelnicu, colegul și prietenul meu de o viață, care este un talent extraordinar. Și iubitul meu, cu documentarul Spion de ocazie. El nu este nominalizat pentru rol, documentarul este nominalizat. Sper să câștige pentru că este un proiect genial, unde Paul a avut un aport foarte important. Și sper să fie ei: să mă ridic și să-l aplaud pe Paul în seara aceasta”.

Cine a plecat cu trofeul Gopo acasă

Oameni de treabă”, producția regizorului Paul Negoescu, a triumfat la categoria „cel mai bun lungmetraj” și este filmul care a primit cele mai multe premii. Comedia neagră spune povestea unui polițist din mediul rural care se confruntă cu sistemul corupt și violență.

În ultimul an, industria cinematografică românească a reușit să atragă un număr semnificativ de spectatori în cinematografe.

Andrei Huțuleac, regizor: „Avem pentru publicul larg filme de foarte bună calitate, filme de gen, care au început să apară, avem filme de autor, deși îi interesează pe cei puțini, cei care își găsesc răbdarea să se aplece asupra lor, pot să găsească noi perspective acolo. Aș zice că trăim o perioada mai bună pentru filmul românesc decât acum niște ani.

Premiul Gopo pentru cea mai bună interpretare feminină a ajuns la Andreea Grămoșteanu, pentru rolul din filmul #dogpoopgirl.

Filmul „Metronom” a fost nominalizat la cele mai multe categorii – 11. Și a fost premiat pentru decor, costume, machiaj și coafură, și cea mai bună imagine.

Alexandru Belc, regizor Metronom: „Despre filmul meu…Este un pic altceva. Și noi vrem să ajungem la public la fel cum și filmul comercial vrea asta, ne dorim să fie filme de autor comerciale, asta ar fi soluția ideală, să avem cât mai mulți spectatori în cinematografe și după aceea pe platforme de streeming, tv.

Un moment emoționant a fost omagierea profesioniștilor din cinematografia noastră, care s-au stins din viață în ultimul an, moment marcat cu un recital al Sofiei Vicoveanca.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII