luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateFuego, detalii neștiute despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Nu...

Fuego, detalii neștiute despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”

Fuego, pe numele său real, Paul Surugiu, este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România. Este cât se poate de rezervat în a da detalii despre viața personală, iar ultimele declarații din spațiul public i-a băgat în sperieți pe fanii acestuia.

Vedeta a dezvăluit că are o predispoziție către problemele cardiace, lucru moștenit pe linie paternă. Fuego spune că pastilele pe care trebuie să le ia zi de zi nu sunt un tratament complex și nici măcar nu-l fac să se simtă un „om bolnav”. Are grijă foarte mare de organismul său, iar recent a reușit să topească circa 12 kilograme și se simte mai bine ca niciodată în pielea sa.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego, la o emisiune TV.

Fuego, concert amânat din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus

Unul dintre cele mai așteptate evenimente în rândul românilor la final de an este concertul susținut de Fuego. Doar că anul acesta evenimentul nu va mai avea loc din cauza restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Astfel, concertul care trebuia să aibă loc pe 8 octombrie la Sala Palatului din Capitală a fost reprogramat pentru 1 martie 2022, atunci când toată lumea speră la vremuri mai bune din punct de vedere epidemiologic.

„Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București!

Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!

Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante! Viața nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize pe 1 martie 2022 la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga!”, a precizat artistul.

Sursă: Wowbiz.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII