marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitatePoliticăFratele lui Aleksei Navalnîi, pe lista autorităților ruse

Fratele lui Aleksei Navalnîi, pe lista autorităților ruse

Autoritățile ruse au anunțat că Oleg Navalnîi, fratele disidentului Aleksei Navalnîi, este dat în urmărire. Platforma de microblogging X i-a suspendat scurt timp contul Iuliei Navalnîia.

Autoritățile ruse au anunțat, conform agenției Tass și postului Sky News, că Oleg Navalnîi este vizat de o procedură de investigare penală.

Familia Navalnîi, vizată de autoritățile ruse

Amintim că în anul 2021, Oleg Navalnîi a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru încălcarea restricțiilor din pandemie.

Oleg Navalnîi a fost acuzat că a instigat la proteste pentru susținerea fratelui său, Aleksei Navalnîi, potrivit Gândul. Oleg Navalnîi a plecat în Cipru în 2021 și nu a mai revenit în Rusia.

Recent, contul de X/fost Twitter al Iuliei Navalnîia, soția lui Aleksei Navalnîi, a fost suspendat marți pentru o scurtă perioadă de timp.

„Mecanismul nostru de protecție față de campaniile de manipulare și spam a identificat greșit contul Iuliei Navalnîia. Am restabilit contul imediat ce ne-am dat seama de eroare”, a comunicat platforma de microblogging X.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII