vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsFlorin Călinescu: „Spiritul PRO nu mai există!”

Florin Călinescu: „Spiritul PRO nu mai există!”

Florin Călinescu nu va mai fi în juriul emisiunii „Românii au talent”

După ce și-a anunțat încetarea colaborării cu PRO TV, Florin Călinescu a oferit detalii pentru a își justifica decizia care a luat prin surprindere o întreagă industrie.

„Nu mai este valabil sloganul PRO TV de acum 20 de ani, Te uiți și câștigi. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație”.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera”, a spus Florin Călinescu.

„Spiritul Pro nu mai există”

„Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este un brand de telecomandă care merge din inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo.”

Consacratul actor și om de televiziune a mărturisit că nu este prima dată când renunță la PRO TV: „Chiar de două ori am plecat de la PRO TV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public”, a mai spus Florin Călinescu.

Cu privire la planurile sale de viitor, acesta a declarat: „Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică. Mă bate gândul să fac acest lucru” a spus Florin Călinescu, confirmând că își îndreaptă privirea către un alt proiect.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII