vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateFINALĂ AMERICA EXPRESS Cătălin Bordea şi Nelu Cortea sunt marii câștigători ai...

FINALĂ AMERICA EXPRESS Cătălin Bordea şi Nelu Cortea sunt marii câștigători ai sezonului 5

Așteptarea a luat sfârșit! Au fost anunţati câştigătorii finalei America Express! Momentul mult aşteptat i-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură, până la capătul cursei de pe Drumul Aurului.

După două luni pline de emoţii, aventură şi culoare, ce i-au purtat pe concurenţii emisiunii de la Antena 1 prin Mexic, Guatemala și Columbia, Irina Fodor a pronunţat numele echipei care se întoarce în România cu trofeul America Express, dar şi cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Echipa Cătălin Bordea – Nelu Cortea a câştigat finala America Express din Columbia, iar ediţia de duminică, 26 martie 2023 pune astfel capăt primului sezon de pe continentul american al emisiunii celebre difuzate pe Antena 1, potrivit ObservatorNews.

Cei doi actori au izbocnit în lacrimi de bucurie şi s-au îmbrăţişat.

Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic, a povestit Cătălin Bordea, după aflarea veştii că a câştigat America Express. Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!, a adăugat Nelu Cortea.

Cum a reacționat echipa de pe locul 2

Cum a reacţionat echipa formată din Andreea Bălan şi Andreea Antonescu atunci când i-au văzut pe Bordea şi Cortea câştigători? Ne bucurăm pentru băieţi şi ne-am dorit o luptă corectă, alături de nişte oameni foarte puternici, pe care i-am susţinut din prima secundă, spune Andreea Antonescu. Felicitări, băieţi! Ne bucurăm pentru voi, a adăugat Andreea Bălan.

30.000 de euro, marele premiu

Echipa formată din Cătălin Bordea şi Nelu Cortea a primit trofeul America Express, dar şi marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Cei doi buni prieteni au participat la emisiune şi ca un test al prieteniei, pornind pe Drumul Aurului pentru a vedea dacă numele lor rimează la fel de bine și în cele mai vitrege condiții.

Avem turnee împreună de mulți ani și dormim împreună foarte mult, mai des decât dorm cu nevastă-mea, de-asta eu îi zic lui Bordea baby, declara râzând Nelu Cortea, la începutul filmărilor America Express.

Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși, a declarat Nelu Cortea. Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!, a adăugat Cătălin Bordea. Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare, a spus Andreea Antonescu. Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor.

Pericole mari în finala America Express

Câştigătorii America Express, dar şi echipa de pe locul 2 au ştiut din prima clipă că nu-i de glumit când vine vorba de propria securitate. Ruta pe care s-a jucat finala America Express a fost una cu un grad ridicat de risc. Iar pentru a avea o cursă plină de adrenalină, dar fără pericole ce ţin de viaţă şi de moarte, pentru prima oară în istoria show-ului a fost nevoie de o extra echipă de securitate, în contact permanent cu autorităţile locale.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII