luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBusinessFiica lui Vadim Tudor, Ilan Laufer și Muhammad Murad, racolați în partidul...

Fiica lui Vadim Tudor, Ilan Laufer și Muhammad Murad, racolați în partidul AUR

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, fostul ministru al antreprenoriatului, Ilan Laufer, sau cunoscutul afacerist din domeniul imobiliarelor, Muhammad Murad se numără printre mai mulți politicieni și oameni de afaceri care și-au anunțat înscrierea în partidul AUR.

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR, el participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de el s-au mai înscris în AUR fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, fostul ministru al antreprenoriatului, Ilan Laufer, fostul senator PNL și PSD Sorin Ilieşiu, antreprenorul Sorin Constantinescu.

George Simion: „În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata

Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. În 2024 avem o şansă pe care nu o putem rata. Proiectul Alianţa pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât şi ca alianţă, are la bază 4 piloni: naţiunea română, familia, libertatea şi credinţa creştină. Sunt bineveniţi alături de noi şi cei de alte confesiuni şi cei de alte religii, mai ales în contextul actualului conflict din Orientul Mijlociu pe care îl vrem soluţionat cât mai rapid.

Ne bucurăm şi putem să arătăm publicului că această identitate creştină pe care AUR o are şi pe care România şi pe care continentul european o au, este îmbrăţişată şi de evrei, şi de musulmani, şi ne bucurăm că AUR reuşeşte să pună la aceeaşi masă şi pe unii şi pe alţii. 

Toţi cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât pentru prima oară în ultimii 33 de ani forţele care au condus românia să fie înlăturate democratic de la putere”, a precizat George Simion, conform Digi24.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII