luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateFemeie ucisă de o haită de câini lângă Lacul Morii

Femeie ucisă de o haită de câini lângă Lacul Morii

Tragedie lângă Lacul Morii 

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București.

Nu a trecut niciun an de când digul Lacului Morii a fost proaspăt amenajat și recondiționat tocmai pentru a fi folosit ca spațiu de promenadă și agrement de către bucureșteni. Se pare că zona nu reprezintă un spațiu sigur pentru cetățeni.

În dimineața aceasta, o femeie care obișnuia să alerge pe digul nou amenajat, a căzut pradă unor câini vagabonzi. Femeia a rămas fără suflare după ce mai mulți câini au atacat-o.

Atacată în aceeași zonă de câini, în urmă cu un an

Ana Oroș Daraban iubea natura și sportul, fiind implicată în mai multe proiecte care promovau un stil de viață sănătos.

Tragedia de azi vine după ce, în luna aprilie 2022, femeia a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă. Fiind grav rănită, prietenii Anei au strâns atunci bani din donații pentru tânăra sportivă și au anunțat că avea nevoie de sânge.

Autoritățile rămân neputincioase în fața pericolului

E o zonă cunoscută ca fiind o zonă cu câini fără stăpân. De la momentul respectiv (de anul trecut de când femeia fusese atacată în aceeaşi zonă) şi până în prezent ASPA a derulat zeci de acţiuni în această zonă. Am ridicat peste 120 de câini până în prezent, din aprilie anul trecut de la incidentul de atunci până acum. Am făcut sesizări către alte autorităţi deoarece nu e doar problema ASPA. Am spus şi repetăm – capturarea nu rezolvă cauza, ci efectul”, a afirmat, sâmbătă, Cătălina Trănescu, purtătoarea de cuvânt a Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), potrivit news.ro.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII