vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateFĂRĂ MASCĂ Dan Negru: „E ultimul an în care prezint show-ul cu...

FĂRĂ MASCĂ Dan Negru: „E ultimul an în care prezint show-ul cu măşti!”

FĂRĂ MASCĂ. Chiar în prag de Revelion, Dan Negru vine cu un mesaj surpriză: „E ultimul an în care prezint show-ul cu măşti!”, scrie prezentatorul Antenei 1 pe Facebook.

Negru precizează clar că Revelionul 2022 va fi ultimul după formatul „Cu mască, fără mască”, fără a da mai multe detalii. El spune doar că: „Am făcut zeci de revelioane fără măşti şi în următoarele mele revelioane renunţ la măşti.”

Prezentatorul de la Antena 1, mai adaugă și că:

„E datoria mea morală să spun că ideea măştilor e din România anilor ’80 când se numea „Cu Mască, Fără Mască”. E mai bine să eşuezi în condiţii onorabile decât să reuşeşti prin fraudă!

Am revigorat ideea după 40 ani, în 2012 şi anul ăsta o prezint pentru ultima dată. Şi dacă peste alţi 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici şi altcineva o să reia ideea, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea.

Eu am fost doar un trecător prin acest format…Spun toate astea pentru că eu cred că elitele morale trebuie să fie mai valoroase decât cele intelectuale”, conform postării pe Facebook.

Dan Negru, înţepături pentru Antena 1

Mesajul lui Dan Negru vine la doar o săptămână după un alt mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre o postare dură la adresa Antenei 1, dar şi la adresa celor care copiază, după ce postul Intact a fost bătut cu Singur acasă 3, una dintre cele mai de succes „reţete” de audienţă, din anii trecuţi, ale Pro TV.

Negru, care găzduieşte Revelionul Antenei 1, emisiunea cu cele mai bune audienţe ale postului, a venit şi cu un citat din Lucian Blaga: „Cu penele altuia te poţi împodobi, dar nu poţi zbura”.

Sursă: Paginademedia.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII