luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsEXCLUSIVITATE Cătălin Botezatu, revelion într-unul din cele mai exclusiviste hoteluri din lume

EXCLUSIVITATE Cătălin Botezatu, revelion într-unul din cele mai exclusiviste hoteluri din lume

Celebrul designer, Cătălin Botezatu va sărbători trecerea dintre ani într-un loc de vis!

Așa cum ne-au obișnuit, vedetele din România aleg să petreacă sfârșitul de an în destinații turistice călduroase. Multe dintre ele au început deja să posteze pe rețelele de socializare fotografii ce par a surprinde locații de lux, cu plaje spectaculoase și temperaturi de foc. 

De câteva săptămâni, în România, s-au înregistrat zilnic temperaturi sub 0 grade Celsius. Nu e de mirare că mulți își doresc să evadeze în tărâmuri unde grija frigului nu există. Printre ei, se numără și Cătălin Botezatu care a ales să plece în vacanță în arhipelagul Maldive. Designerul s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase și scumpe hoteluri din lume.

Încă de ieri, de când a aterizat în Maldive, acesta a postat numeroase clipuri video pe stories în care putem surprinde stilul de viață boem în care se răsfață.

Un sejur în acest paradis poate ajunge și la 40.000 de euro.

La OZEN RESERVE BOLIFUSHI ești tratat la rang de celebritate internațională

Ascuns în mijlocul unei vegetații tropicale luxuriante, acest complex insular este înconjurat de plaje albe întinse și ape turcoaz. Proprietatea se află la 20 de minute de mers cu un catamaran de lux sau cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Velana.

Regimul All Inclusive – The RESERVE Plan include experiențe culinare rafinate, mărci premium de băuturi spirtoase, bere, vinuri și cocktailuri, utilizarea echipamentului de snorkeling și sporturi nautice nemotorizate și minibar completat zilnic.

 

Complexul oferă o varietate de experiențe culinare și bucătării, inclusiv preparate indiene tradiționale, mâncăruri revigorante din Orientul Mijlociu servite lângă plajă și preparate gourmet din fructe de mare, însoțite de șampanie și vinuri excelente.

În apropiere există mai multe locații de talie mondială pentru scufundări.

Printre facilitățile de pe insulă se numără un centru spa cu tratamente 100% organice, un patinoar ecologic în aer liber, o sală de gimnastică deasupra apei, aventuri cu un semi-submarin, sporturi acvatice nemotorizate și biciclete gratuite.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII