luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsEXCLUSIV Tren cu călători, înghețat în Predeal timp de 3 ore

EXCLUSIV Tren cu călători, înghețat în Predeal timp de 3 ore

Trenul care circula duminică seară din Brașov spre Constanța a rămas blocat în Predeal timp de 3 ore, fără curent și căldură.

La scurt timp după plecarea din Brașov, controlorii de tren au anunțat călătorii că trenul va circula fără curent și căldură până la Predeal, din cauza unor defecțiuni tehnice la locomotivă.

Trenul a plecat din Brașov la ora 16:56 imediat după ce a început să ningă abundent, zăpada fiind viscolită peste căile ferate.

În Predeal, trenul a staționat timp de  aproximativ 3 ore, iar călătorii au început să spună că este din cauza zăpezii care s-a acumulat în față. Doar că trenurile din direcția opusă circulau. Prudent, dar se aflau în circulație.

Întrebat de către pasageri de ce este frig în tren și nu merge căldura, reprezentantul CFR din tren a evitat să răspundă, fiind ironic la adresa acestora: „Dacă era căldură, vă dădeam de mult!”

În tren se aflau mai mulți copii care au început să plângă din cauza frigului.

După aproximativ 3 ore de staționare în frig, zăpada ajungea până la genunchi pe linia ferată. Trenul a pus în funcțiune ventilația vreme de 15 minute, timp în care s-a dat drumul la curent. Acesta a pornit încet, spre Azuga, având încă două opriri scurte până la destinație.

Contrariată, o călătoare care a urcat din Sinaia a întrebat ce s-a întâmplat. Aceasta a spus că a așteptat în gară trenul fără să știe motivul pentru care a întârziat atât de mult. Reprezentanții CFR nu au anunțat în stațiile prin care trenul urma să treacă de ce a rămas blocat în frig pentru atâta vreme în Predeal.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII