luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateEXCLUSIV Transportul public din București, pe Google Maps. Anunțul lui Nicușor Dan

EXCLUSIV Transportul public din București, pe Google Maps. Anunțul lui Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că transportul public din București și Ilfov este oficial pe Google Maps și că se lucrează pentru afișarea în timp real a funcționării mijloacelor de transport în comun.

Până în prezent, o călătorie cu transportul în comun putea fi planificată pe Google Maps, dar cu orarul stabilit al curselor, nu în timp real.

„De azi transportul public din București este oficial și pe hărțile Google. Oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul folosind transportul public va primi informațiile dorite integrate în această aplicație. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea București – Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila și Buftea, dar și programul metroului și al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

„Datele pentru transportul public la suprafață sunt preluate automat de pe serverele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), iar acum, într-o primă etapă, se afișează planificarea curselor. Ulterior, vom afișa în timp real funcționarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureștenii să-și poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil”, a adăugat primarul.

Sursă: Gândul.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII