marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsEXCLUSIV Nuntă cu fast pentru Simona Halep! Sportiva s-a căsătorit cu Toni...

EXCLUSIV Nuntă cu fast pentru Simona Halep! Sportiva s-a căsătorit cu Toni Iuruc

La 29 de ani, fostul lider WTA trăieşte cea mai fericită zi din viaţa personală de până acum, una la capătul căreia va deveni doamna Halep-Iuruc. Simona Halep şi Toni Iuruc (42 de ani) s-au căsătorit la mai bine de doi ani după ce s-au cunoscut în clubul „Fratelli“ din Mamaia. Această locaţie a găzguit și marele eveniment de ieri, la care au fost invitaţi 300 de oameni, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis. Până să ajungă toţi invitaţii la petrecere, Simona Halep a fost surprinsă la Mamaia. Simona radiază de fericire, aşa cum e şi normal, în ziua nunţii sale.

La locaţie a ajuns deja şi Ilie Năstase (75 de ani), alături de a 5-a sa soţie, Ioana, de care aproape că s-a despărţit, acum câteva luni. General în rezervă în armata română, „Nasty“, primul lider ATP din istorie, a venit la nuntă într-o ţinută albă, de general. Nu e prima dată când Năstase apare aşa în public.

Fostul mare jucător a şi vorbit despre nunta Simonei şi condiţiile de participare, printre care se numără şi obligaţia participanţilor de a renunţa la telefoanele mobile şi la alte aparate de filmat.

„Pe mine nu m-a anunţat nimeni că nu trebuie să am telefonul la mine. E aici, dar dacă trebuie să-l las, îl las fără nicio problemă. Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri. Simona mi-a spus să nu-i duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine. Mi-a zis Simona că are mari emoţii. I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă. Atunci au contat emoţiile, acum spune <<Da>> şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?”, a declarat Ilie Năstase.

Cununia civilă a avut loc pe plajă

Cununia civilă a sportivei a avut loc pe plajă, la malul mării, iar primarul Constanței, Vergil Chițac, a oficiat căsătoria. La un moment dat, s-a speculat faptul că Simona Halep le-ar fi interzis invitaților să intre în local cu telefoanele mobile sau cu oricare alt dispozitiv care poate fi folosit pentru pozat sau înregistrat. Stere Halep a infirmat aceste zvonuri.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII