vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsEXCLUSIV! Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la PRO TV!

EXCLUSIV! Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la PRO TV!

Decizia a fost făcută publică pe pagina de Facebook a celebrului prezentator!

Anunțul a șocat toată suflarea media, mai ales că nimeni nu și-ar fi închipuit că un astfel de pas ar putea fi făcut. În condițiile în care informația a fost furnizată chiar de el pe pagina sa de Facebook fără a mai aștepta un comunicat oficial de presă, este evident că despărțirea nu s-a produs în cei mai buni termeni. Celebrul prezentator a precizat că va reveni cu detalii.

Unul dintre motive ar fi că acesta s-ar fi aflat într-un dezacord total cu managementul.

„Zicea de Cesnavicius (Aleksandras Cesnavicius – CEO PRO TV) că poate să fie maxim fotbalist, nu manager de televiziune. Adică fotbalist de divizia B”, (n.r. fotbalistul Justas Cesnavicius de la FK Silas/Lithuania).

Supărarea lui Florin Călinescu era maximă și se plângea de calitatea producțiilor, a marketingului, de lipsa de identitate a stației. „Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, a dezvăluit o sursă.

Indiferent care sunt motivele care au dus la plecarea lui Florin Călinescu, un lucru e cert. Pierderea este uriașă pentru PRO TV, mai ales că acesta era un personaj emblematic pentru postul privat de televiziune. În plus, audiența făcută de Românii au talent, care plasa emisiunea printre primele în preferințele telespectatorilor, i se datora în mare parte și lui.

Reprezentanții postului nu au comentat anunțul lui Florin Călinescu. „Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au precizat reprezentanții stației din Pache Protopopescu, pentru Click.

Florin Călinescu este unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. La începutul anilor 90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM. La deschiderea stației din Pache Protopopescu a realizat emisiunea Ora șapte, bună dimineața, urmată de Chestiunea Zilei între 1997 – 2001 și 2003.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII