luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăFashionEXCLUSIV Chiar dacă a surprins prin ținuta senzațională Dolce Gabbana, Jennifer Lopez...

EXCLUSIV Chiar dacă a surprins prin ținuta senzațională Dolce Gabbana, Jennifer Lopez a fost taxată pentru o gafă de proporții

Jennifer Lopez a strălucit la prezentarea de modă Dolce&Gabbana organizată la Veneția, Italia, însă artista a scăpat din vedere un detaliu care a fost taxat dur de fani.

Jennifer Lopez a ales să poarte niște pantaloni și un top cu imprimeu floral peste care a asortat o capă lungă, care a impresionat, de asemenea, prin imprimeul spectaculos. De asemenea, artista a ales să-și accesorizeze ținuta cu o diademă aurie cu flori, sandale cu toc gros și platformă, precum și bijuterii masive. Totuși, ea a scăptat din vedere un detaliu important.

Grăbită să ajungă la eveniment, însă, artista a plecat înainte să-și rupă etichetele. Iar acest lucru s-a văzut perfect când o pală de vânt i-a ridicat capa.

”Jennifer Lopez arată senzațional. Dar a uitat să-și rupă eticheta.”, a comentat un fan pe Twitter. Chiar și așa, însă, artista a arătat spectaculos, iar imaginile surprinse au făcut înconjurul lumii. ”Este cea mai frumoasă!”, a mai comentat un fan pe rețelele sociale.

Show-ul Dolce&Gabbana, numit Alta Moda, are loc în Veneția în perioada 28-30 august, într-o locație în care nu a mai fost prezentat un spectacol de modă până acum, Piața San Marco. La eveniment iau parte și alte vedete importante precum, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer etc.

Ben Affleck, noul iubit al lui Jennifer Lopez, a fost văzut într-un magazin de bijuterii

Zilele trecute, actorul a fost suprins într-un magazin de bijuterii după ce a petrecut întregul weekend alături de Jennifer Lopez și cei doi copii ai artistei, dar și alături de mama și cei trei copii ai săi. Aceștia au participat vineri la spectacolul „Hamilton”, la Teatrul Pantages din Los Angeles, în vreme ce sâmbătă au fost la Castelul Magic din Los Angeles. Este oare posibil ca actorul să se gândească să o ceară de soție pe Jennifer Lopez?!

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII