sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitateEXCLUSIV Ben Affleck şi Jennifer Lopez şi-au făcut apariţia împreună la Veneţia

EXCLUSIV Ben Affleck şi Jennifer Lopez şi-au făcut apariţia împreună la Veneţia

Cântăreaţa Jennifer Lopez şi actorul Ben Affleck au sosit joi la Veneţia pentru a participa la Festivalul de Film, cei doi fiind văzuţi ţinându-se de mână înainte de a se urca într-un taxi acvatic cu care au fost conduşi la hotelul de lux la care sunt cazaţi în oraşul-lagună.

Affleck se află la Veneţia pentru premiera epopeii medievale a lui Ridley Scott, ″The Last Duel″⁣, în care joacă şi prietenul său apropiat, Matt Damon.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi “Bennifer”, au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide, inclusiv prin fotografii cu maşinile de lux ale celor două vedete şi imagini cu un inel de logodnă spectaculos, ce includea un diamant roz de 6,1 carate. Cei doi artişti şi-au anulat însă brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit câteva luni mai târziu.

Cei doi și-au făcut prima apariție publică pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia.

În luna iunie, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau într-un restaurant din Los Angeles, părând să confirme zvonurile din acea perioadă care dădeau drept sigur faptul că cele două vedete americane îşi reluaseră relaţia. Cei doi au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună la Los Angeles şi Miami, după ce artista şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântăreţul Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei, la doar cinci luni după despărţirea ei în 2004 de Ben Affleck. Cei doi au împreună doi copii.

La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018. Cei doi actori au împreună trei copii.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII