sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsEXCLUSIV Alexandra Stan, în conflict cu Cătălin Măruță: "Nu mai merg niciodată...

EXCLUSIV Alexandra Stan, în conflict cu Cătălin Măruță: „Nu mai merg niciodată la el în emisiune, nici pentru toți banii din lume!”

Alexandra Stan (32 de ani) s-a declarat supărată pe Cătălin Măruță, după ce acesta ar fi făcut o serie de afirmații care au deranjat-o, în timp ce se afla la emisiunea pe care o moderază la Pro TV.

Afirmații nepotrivite pe seama unei situații delicate

Cântăreața a vorbit despre această problemă în podcast-ul lui Damian Draghici și spune că totul a pornit din clipa în care Măruță a insistat în legătură cu un subiect delicat pentru artistă. Măruță a bătut apropouri la adresa Alexandrei, cum că ar fi însărcinată, iar acest lucru nu i-a picat bine artistei deoarece medici i-au zis că, momentan, nu poate face un copil. În plus, cântăreața spune că soțul Andrei a publicat diverse informații legate de o posibilă sarcină a ei, deși ea a spus de mai multe ori că nu-și dorește să mai fie adus în discuție acest subiect.

„Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu. A scris niște lucruri foarte urâte. Eu am fost la doctor și mi s-a zis că nu pot face un copil acum. Sau dacă îl fac, va fi o provocare, pentru că există riscul să fac o tumoare. Iar el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, nici pentru toți banii din lumea asta! Pentru că eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii, iar ei m-au călcat în picioare!”, a spus Alexandra în podcastul lui Damian Drăghici.

Zvonurile că Alexandra Stan ar fi gravidă au venit imediat după ce artista s-a căsătorit cu iubitul ei, Emanuel Necatu (35 de ani). Cei doi au făcut o nuntă în secret, în vara acestui an. „Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: «OK, hai să ne gândim serios la asta!»”, spunea Alexandra în iulie 2021.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII