luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateEXCLUSIV Adina Heaven și Radu Groza au îngropat securea războiului la un...

EXCLUSIV Adina Heaven și Radu Groza au îngropat securea războiului la un festival muzical! „Tot ce sunt acum, sunt datorită lui Radu Groza!”

Întâlnire de gradul zero la zilele localității Valea Doftanei

Duminică seară, în cea de-a treia zi a Festivalului Cașcavelei, celebrul impresar Radu Groza, venit alături de Ștefan Bănică Jr. care urma să susțină un concert, s-a întâlnit cu nimeni alta decât fosta lui iubită, Adina Postelnicu.

Adina de la Heaven a fost invitată să cânte alături de alți artiști la una dintre cele mai longevive sărbători din Valea Doftanei, care are loc în fiecare an, la începutul lunii septembrie. Concertul Adinei a fost programat de primărie în ultima zi a festivalului, seara în care a urcat pe scenă și Ștefan Bănică Jr.

Impresarul și blonda de la Heaven s-au intersectat în culise. Inițial, cei doi s-au evitat, iar apoi s-au salutat, și-au vorbit și s-au strâns în brațe.

E momentul să îngropăm securea războiului!”

Cu toate că relația lor s-a încheiat cu scandal, iar în ultimii ani nu și-au mai vorbit, Adina a surprins publicul din Prahova, declarând în timpul recitalului: „Tot ceea ce sunt acum, sunt datorită lui Radu Groza! E momentul să îngropăm securea războiului!

Cântăreața a decis să încheie conflictul cu Radu Groza și să revină la sentimente mai bune. Impresarul s-a arătat încântat, iar martorii din anturajul său au observat că acesta a fost vizibil emoționat de revederea și confesiunea Adinei.

Declarații, în exclusivitate, pentru Piața de știri

Contactată de jurnaliștii Piața de știri cu privire la declarația făcută pe scena evenimentului din Valea Doftanei, Adina a dezvăluit, în exclusivitate, că: „a fost un gest asumat din partea mea, au trecut 15 ani de la neînțelegerea noastră și am decis că e timpul să îngropăm securea războiului. Datorită lui Radu Groza, trupa Heaven a urcat pe scenă, el ne-a descoperit, am făcut bani împreună, însă eu am rezistat, în ultimii ani, pe scena românească datorită mie. Sunt o femeie matură, am devenit mamă și sunt mult mai înțeleaptă acum. Faptul că ne-am salutat și ne-am purtat cordial la un eveniment nu înseamnă că vom colabora din nou.

La rândul lui, Radu Groza a fost încântat de felul în care s-au așezat lucrurile. Cei doi au fost și fotografiați împreună la eveniment.

Am fost plăcut surprins de gestul Adinei, noi nu ne-am mai întâlnit de câțiva ani buni și realizez că poate amândoi am greșit în trecut. Mărturisirea ei din timpul concertului a fost extrem de măgulitoare pentru mine!”, a declarat Radu Groza, în exclusivitate, pentru Piața de știri.

De ce s-au certat și care a fost relația celor doi în trecut?

Disensiunile dintre Radu Groza și Adina Postelnicu își au rădăcinile încă de pe vremea când trupa Heaven era impresariată de Groza. S-ar fi spus că relația dintre cei doi era una mai mult decât profesională și ar fi fost iubiți.

După un proces lung pentru drepturile de autor, Radu Groza ar fi trebuit să le plătească fetelor de la Heaven o datorie de 200.000 de euro. Totodată, Adina a fost obligată de executori să returneze SUV-ul care era înregistrat pe firma lui Radu Groza, după ce instanța a decis să-i pună sechestru pe bunuri.

Odată cu încheierea relației, trupa Heaven s-a destrămat, iar fetele s-au orientat către familie, în prezent, doar Adina își mai face simțită prezența în showbiz. Aceasta are o fetiță împreună cu artistul Glance.

În ceea ce îl privește pe Radu Groza, după încetarea contractului cu Heaven, i-a stabilit o carieră în muzică Roxanei Nemeș, cu care a fost împreună până în anul 2015.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII