luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateExcluși de la balconul oficial, prințul Harry și soţia sa, Meghan, au...

Excluși de la balconul oficial, prințul Harry și soţia sa, Meghan, au urmărit dintr-un birou parada în onoarea reginei

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au avut o prezență discretă la parada militară Trooping the Colour care a deschis joi seria de evenimente ce marchează Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a. Deși tabloidele au făcut numeroase speculații privind comportamentul cuplului, cei doi par să fi făcut tot posbilul să evite lumina reflectoarelor, relatează BBC.

Excluşi de la balconul oficial al Palatului Buckingham, deoarece nu mai sunt membri activi ai casei regale britanice, ducele şi ducesa de Sussex au urmărit parada, alături de copiii lor, din fostul birou al ducelui de Wellington.

Tabloidele au publicat însă fotografii cu Meghan, îmbrăcată într-o rochie închisă la culoare şi cu o pălărie mare albă, făcându-le zâmbind semn cu mâna copiilor să stea liniştiţi şi discutând cu Harry, al cărui costum închis la culoare contrasta cu uniforma militară tradiţională purtată de tătăl sau Charles şi de fratele său mai mare, William, la paradă.

Nu au fost făcute fotografii nici la sosirea lor în Marea Britanie, iar Meghan și Harry nu au avut nicio apariție publică și nu au dat niciun interviu. Potrivit BBC, cei doi nu vor să fie acuzați că „fură” atenția presei și a publicului, într-o perioadă festivă dedicată reginei Elisabeta a II-a, care sărbătorește 70 de ani de domnie.

Fiul cel mic al prinţului Charles, în vârstă de 37 de ani, s-a întors de mai multe ori în Marea Britanie după plecarea cuplului în California, care a marcat „ruptura” acestuia de monarhie: pentru funeraliile soţului reginei, prinţul Philip, în aprilie 2021, şi la scurt timp după aceea pentru inaugurarea unei statui a mamei sale, Diana. Împreună cu Meghan, el i-a făcut o vizită scurtă reginei, înainte de Jocurile Invictus din Olanda, la mijlocul lunii aprilie. De atunci, cuplul nu a mai apărut public în Marea Britanie.

O ruptură regală

La înmormântarea prinţului Philip, Meghan a rămas în Montecito, un oraş de coastă din California unde locuieşte alături de Harry, pe motiv că era însărcinată în şapte luni cu fiica lor, Lilibet. Aceasta din urmă, numită astfel în onoarea reginei, nu a întâlnit-o niciodată pe suverană sau pe bunicul ei, Charles. Ea va împlini un an sâmbătă, în weekendul în care este marcat Jubileul de Platină al reginei, potrivit Agerpres.

Harry şi Meghan au explicat că nu se simt în siguranţă în Marea Britanie, unde li s-a refuzat protecţia poliţiei regale – decizie pe care ei o contestă în instanţă.

Sursă: Digi24.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII