marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateEvgheni Prigojin a murit, după ce avionul în care se afla s-a...

Evgheni Prigojin a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în regiunea Tver din Rusia

Evgheni Prigojin (62 de ani), șeful grupului Wagner, a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în regiunea Tver din Rusia. 

Potrivit grupului Wagner, piloții avionului căzut în care se afla Evgheni Prigojin nu au apucat să raporteze niciun fel de situație de urgență la bordul aeronavei.

O comisie specială a Agenției Federale de Transport Aerian va investiga prăbușirea avionului de afaceri, în regiunea Tver. Comisia demarează acțiuni inițiale la locul accidentului și a început și investigația privind pregătirea echipajului, starea tehnică a aeronavei, situația meteorologică de pe ruta de zbor, activitatea serviciilor de dispecer și radio la sol, potrivit Antena 3 CNN.

Evgheni Prigojin, declarat mort pentru a doua oară

Agenția oficială de știri TASS precizează că, potrivit serviciilor de urgență, trupurile a patru persoane au fost găsite la locul prăbușirii, în Tver. TASS a relatat că avionul a ars la impact după ce s-a aflat în aer timp de aproximativ o jumătate de oră.

Canalele TV din Rusia amintesc că este a doua oară când Evgheni Prigojin este declarat mort. Prima dată, acesta a fost declarat mort pe 13 octombrie 2019 în Congo. Un canal de Telegram apropiat de Wagner PMC susține că avionul lui Yevgeny Prigozhin a fost doborât de apărarea aeriană. Nu există nicio confirmare oficială a acestei informații.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII