vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateEVENIMENT Militari Residence organizează mega petrecere pentru copii cu Gașca Zurli

EVENIMENT Militari Residence organizează mega petrecere pentru copii cu Gașca Zurli

La sfârșit de vară, Militari Residence va găzdui un eveniment inedit pentru copii. Gașca Zurli va susține un mega spectacol la Aqua Garden Militari Residence Ballroom, joi, pe 25 august, ora 18:00, cu intrare liberă. Este primul eveniment de acest fel susținut în cartierul Militari din București.

Petrecere inedită pe final de vară

Restaurantul Aqua Garden Militari Residence Ballroom este special conceput pentru a completa tabloul familiar în care oaspeții doresc să aibă parte de relaxare și de timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Locația este dotată cu piscină și reprezintă un proiect ambițios care țintește către modernizarea cartierului Militari din București.

Acesta aparține de Militari Residence Ballroom, centru de evenimente premium care pune un accent deosebit pe arhitectura complexă și spațiile fastuoase, destinate evenimentelor de top.

Gașca Zurli în premieră la Aqua Garden Militari Residence

Gașca Zurli este cel mai original și versatil show muzical pentru copii din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educativ, promovând ideea de educație prin joc și joacă.

De la o idee care a prins viață în mintea Mirelei Retegan, Gașca Zurli s-a transformat într-un brand cunoscut, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Toate evenimentele Zurli sunt construite în jurul unor valori precum prietenia, empatia, generozitatea și altruismul. Astfel, copiii au șansa să se distreze alături de personaje hazlii și să învețe valori esențiale pentru dezvoltarea lor armonioasă.

A mai rămas puțin până când copiii vor începe școala, așa că profită de ultimele zile de vară și oferă-i copilului tău o surpriză minunată de care vă veți aminti mereu, cu mult drag.

Vino și petrece o zi de neuitat alături de trupa fenomen, cel mai mare brand pentru copii 100% românesc, într-un cadru de poveste, numai la Aqua Garden Militari Residence Ballroom.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII