vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentEmisiunea „Vorbește lumea” schimbă iar prezentatorii? Foștii colegi o vor înapoi pe...

Emisiunea „Vorbește lumea” schimbă iar prezentatorii? Foștii colegi o vor înapoi pe Adela Popescu

Se poate spune că emisiunea „Vorbește lumea” de la ProTV a schimbat cei mai mulți prezentatori. În cei 7 ani de când a emis prima dată pe post, s-au perindat numeroase vedete la pupitrul show-ului de divertisment.

Emisiunea a revenit în atenția publicului datorită zvonurilor că echipa de producție se va schimba integral. La cârma producției TV au fost multe vedete, precum Sore, Vica Blochina, Lora, Theo Rose sau Cove, care a plecat de la Pro TV în mod neașteptat, la PrimaTV.

În prezent, „Vorbește lumea” este prezentată de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, după ce Adela Popescu a plecat să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar momentan nu este angajată în nicio colaborare TV.

Dar, fostul ei coleg, Shurubel a declarat de curând că i-ar plăcea să prezinte din nou, cu Adela, alimentând astfel zvonurile asupra reîntoarcerii Adelei în sânul ProTV.

Foștii colegi o vor înapoi pe Adela Popescu

Cu toate că Lili Sandu este apreciată și telespectatorii au primit-o cu brațele deschise în „casele lor”, colegii de platou îi simt lipsa Adelei Popescu. Shurubel, pe numele lui real Andrei Lăcătuș, a mărturisit că i-ar plăcea ca vedeta să revină la cârma emisiunii.

Cea mai constantă prezență a show-ului a fost Adela Popescu, care a lipsit doar în perioadele în care a fost însărcinată, dar în toamna lui 2022, vedeta a părăsit formatul pentru a prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” împreună cu Cabral.

Formatul emisiunii, potrivit familiilor și audienței feminine, este asociat cu Adela Popescu și publicul și-ar dori să fie din nou alături de colegii ei.

Rămâne de văzut dacă Adela se va întoarce și își va consolida un rol permanent în cadrul emisiunii de la ProTV, sau dacă din echipa moderatoare, singura prezență feminină va rămâne Lili Sandu.

……………………………………………………………………………………………………………..

ȘTIRE ACTUALIZATĂ

Adela Popescu va reveni la ProTV! Aceasta îl va înlocui pe Cătălin Măruță, care a anunțat că se va retrage, o perioadă, din televiziune, din cauza unor probleme de sănătate. Adela va prelua rolul de moderator în cadrul emisiunii pe care Măruță a prezentat-o timp de 16 ani.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII