vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateElon Musk vrea să revoluționeze Twitter cu o aplicație video

Elon Musk vrea să revoluționeze Twitter cu o aplicație video

Miliardarul Elon Musk, proprietarul platformei de socializare Twitter, a afirmat într-un tweet că aceasta intenţionează realizarea unei aplicaţii destinată televizioarelor smart.

Este clar că Musk dorește să urmeze modelul rețelelor de socializare care înregistrează cel mai mare succes la ora actuală datorită conținutului video. Facebook, Instagram și mai apoi TikTok și-au redefinit algoritmul cu ajutorul expunerii și prioritizării conținutului de tip video în fluxul și căutările utilizatorilor săi.

Astfel, postările statice de tip text sau imagine au pierdut teren în fața materialelor video considerate a fi mult mai interactive.

Videoclipurile verticale, în curând pe Twitter

Ca răspuns la un tweet care sugera că este nevoie de o aplicaţie video Twitter, Musk a răspuns Vine.

Planurile Twitter presupun concentrarea pe parteneriate video și creatori de conținut video pentru a revitaliza afacerea companiei de social media dincolo de publicitatea digitală, conform ȘtirileProTVVideoclipurile verticale au reprezentat mai mult de 10% din timpul petrecut de utilizatori pe Twitter.

Fostul realizator al Fox News Tucker Carlson a lansat la începutul acestei luni o nouă emisiune pe platforma de socializare, numită ucker pe Twitter”. Twitter prevede că ar putea vinde reclame şi sponsorizări alături de videoclipuri de la Carlson şi alţi creatori de conţinut, a declarat o sursă pentru Reuters.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII