marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsElena Băsescu, internată de urgență la spital! A suferit un accident după...

Elena Băsescu, internată de urgență la spital! A suferit un accident după ce a căzut de pe cal

Elena Băsescu, în cărucior la internări

EBA s-a dezechilibrat în timp de călărea și a alunecat din șa. Mare amatoare de echitație, Elena Băsescu a ajuns la Spitalul Ponderas după ce a acuzat dureri după accident.

Se pare că Elena Băsescu a efectuat un RMN pentru că ar fi fost vorba de un traumatism cervical, potrivit Cancan. Fosta soție a lui Syda era așezată într-un cărucior, apoi urcată la etaj, la internări. După investigații, spaima a trecut pentru că mezina președintelui părea mai relaxată.

EBA, de la politică la jurnalism

Elena Băsescu a cochetat cu politica din 2008, când a devenit secretar general al Organizației de Tineret a PDL, a fost independentă, apoi, din 2014, a trecut la PMP. Ca independent, Elena Băsescu a candidat pentru alegerile europarlamentare din 2009, sub brandul EBA, care i-a rămas, de atunci, și poreclă, și a obținut un loc în Parlamentul European. În 2016, EBA s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

S-a retras din politică și a trecut în branșa jurnaliștilor. Fiica lui Traian Băsescu s-a angajat ca redactor de știri politice la un post de televiziune din Capitală.

Mamă singură cu 3 copii

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, până în septembrie 2016, un mariaj de patru ani din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Jr. Avea să devină mamă pentru a treia oară, în iunie 2018, când a născut-o pe Anastasia. Tătăl fetiței este afaceristul Cătălin Gheorghe, zis Tomată.

„Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii, îi creşti. Şi nu plecaţi de la premisa că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare. Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine”, și-a lăudat fiica Traian Băsescu, fostul președinte al României.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII