vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateDRAMA LA CREVEDIA! Soțul femeii care a murit după explozie a făcut...

DRAMA LA CREVEDIA! Soțul femeii care a murit după explozie a făcut infarct când a văzut cât de grav era rănită

Doi oameni au murit în urma exploziei de la Crevedia! Este vorba despre doi soți, care au decedat într-un interval de 13 ore. Bărbatul a făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui.

Soția lui avea arsuri pe tot corpul din cauza cărora a decedat duminică, la Spitalul Floreasca. „Acum este confirmat încă un deces, din cauza arsurilor. Primul deces – soțul doamnei. A făcut infarct la fața locului și nu era ars. De data asta, din cauza arsurilor primului deces, care e soția celui decedat ieri. A avut peste 95% suprafață arsă”, a declarat Raed Arafat, șeful DSU.

Cei doi soți locuiau într-o casă aflată lângă stația unde a avut loc explozia. Locuința lor a fost distrusă. 11 pacienți cu arsuri grave în urma exploziilor de la Crevedia au ajuns la spitale din străinătate, potrivit Digi24.

Stația GPL nu avea autorizație

O femeie din Crevedia a declarat, luni dimineață, că toată lumea știa că stația GPL unde au avut loc exploziile de sâmbătă funcționa ilegal și că acolo descărcau și ziua, și noaptea. Ea a afirmat că localnicii se temeau că la un moment dat ar putea avea loc o explozie.

Localnicii știau, descărcau și ziua, și noaptea. Știam că nu mai aveau autorizație, dar ce puteam noi face dacă patronul are așa bani mulți. Ne-am gândit că se va întâmpla asta, vecinii care au murit au spus: când vom muri de la GPL ăsta o să murim. Ne era frică”, a precizat femeia, care a povestit că are un nepot internat în spital, în Târgoviște, în urma exploziei.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII