luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentDonald Trump despre concertul Rihannei de la Super Bowl : „Cel mai...

Donald Trump despre concertul Rihannei de la Super Bowl : „Cel mai prost show din istorie!”

În timp ce fanii au fost încântați să o vadă pe Rihanna revenind pe scenă pentru prima sa reprezentație live, după o absență de 5 ani, la Super Bowl, Donald Trump a spus că a fost mai puțin impresionat de spectacol.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii și-a împărtășit părerea despre concertul de la pauza Super Bowl pe Truth Social, site-ul său de socializare, etichetând seara un „Eșec EPIC”.

Trump a scris: „Rihanna a oferit, fără îndoială, cel mai urât spectacol de pauză din istoria Super Bowl-ului – asta după ce a insultat mai mult de jumătate din Națiunea noastră, care este deja în declin grav, cu limbajul ei urât și insultător”. De asemenea, fostul președinte a criticat și ținuta artistei, un corset laminat și o salopetă roșie semnată de casa de modă Loewe.

Donald Trump despre Rihanna: „NU ARE TALENT

Remarca dură la adresa performanței vedetei pop, prilej cu care aceasta a dezvăluit că este însărcinată cu al doilea copil cu iubitul ei, ASAP Rocky, nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere că în urmă cu câteva zile înainte ca ea să urce pe scenă, acesta a declarat că Rihanna, câștigătoare a nouă premii Grammy, „NU ARE TALENT” și nu ar fi „NIMIC” fără „stylistul” ei.

La rândul ei, Rihanna a criticat de multe ori administrația Trump, declarând despre politicile fostului președinte SUA: „Este devastator. Oamenii sunt uciși de armele de război pe care le achiziționează în mod legal. Acest lucru pur și simplu nu este normal. Asta nu ar trebui să fie niciodată normal. Și faptul că este clasificat ca ceva diferit din cauza culorii pielii lor? Este complet rasist!”. Starul pop a concluzionat: „Cea mai bolnavă ființă umană mintală din America în acest moment pare să fie președintele”, spunea Rihanna în timpul mandatului lui Donald Trump.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII