marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăArtăDOLIU MUZICAL! A murit cântăreața Sinead O'Connor. Artista avea doar 56 de...

DOLIU MUZICAL! A murit cântăreața Sinead O’Connor. Artista avea doar 56 de ani

Cântăreața de origine irlandeză Sinead O’Connor, cunoscută pentru celebra piesă „Nothing Compares 2 U” a murit la vârsta de 56 de ani, conform Reuters, citează Irish Times.

Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Sinead”, a transmis familia ei într-o declarație pentru RTE. „Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”, potrivit Adevărul.

Puțini sunt cei care cunosc faptul că hit-ul „Nothing Compares 2 U” este de fapt o piesă compusă de cântărețul Prince. Artista a avut în palmares zece albume, cel mai recent fiind „I’m Not Bossy, I’m the Boss” din anul 2014, conform People.

Artista din spatele hit-ului „Nothing Compares 2 U” 

Nothing Compares 2 U” a fost single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990. Cu toate că piesa a fost nominalizată la patru premii Grammy în anul 1991, Sinead O’Connor a optat pentru boicotarea ceremoniei din acel an, spunând într-o scrisoare deschisă că Academia „recunoaște mai ales latura comercială a artei”.

Copilăria lui O’Connor a fost zbuciumată. După divorțul părinților, a fugit să locuiască cu tatăl ei la vârsta de 13 ani, dar doi ani mai târziu, a fost trimisă la un centru de disciplinare, după ce a fost prinsă furând din magazine.

În luna iunie a anului 2021, Sinead O’Connor a anunțat că se retrage din industria muzicală fiindcă se simte „obosită”. Iar, în ianuarie 2022, fiul de 17 ani al artistei, Shane, a fost găsit mort, după ce a dispărut dintr-un centru unde se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII