vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateDocumentarul “Framing Britney Spears” dezvăluie detalii neștiute! De ce averea cântăreței este...

Documentarul “Framing Britney Spears” dezvăluie detalii neștiute! De ce averea cântăreței este controlată de tatăl ei? #FreeBritney

Documentarul “Framing Britney Spears”, lansat pe 5 februarie, aduce în discuție situația cu care cântăreața Britney Spears se confruntă din 2008, atunci când aceasta a suferit o cădere nervoasă puternic mediatizată de presă. Din acel moment, tatăl cântăreței, Jamie Spears, i-a devenit tutore pentru 12 ani, din cauza problemelor legate de sănătatea mentală ale acesteia.

Cântăreața a fost, la vremea respectivă, internată, involuntar, la un spital psihiatric, iar tatăl ei a preluat controlul asupra averii și a multor aspecte legate de viața lui Spears. Devenit, de-a lungul anilor, un subiect controversat, trecerea lui Britney sub tutela tatălui a ridicat multe îndoieli, deoarece acesta nu fusese prezent în viața fiicei lui până la momentul incidentului.

În noiembrie, anul trecut, Britney a pierdut în instanță dreptul prin care putea anula controlul tatălui asupra proprietăților imobiliare. Jamie Spears și-a apărat rolul spunând că “își protejează fiica de cei cu interese ascunse și care urmăresc să o rănească”. Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a spus curții de judecată că “îi este frică de tatăl ei” și “că nu va mai cânta niciodată dacă acesta îi va dirija cariera”.

Procesul prin care Britney Spears intenționează să îl oprească pe Jamie Spears din a-i controla viața a mobilizat comunitatea de fani a cântăreței sub forma mișcării #FreeBritney și a determinat un nou val de atenție asupra problemelor de ordin mental, dar și a celor legate de drepturile omului.

Documentarul promite să reexamineze cariera lui Spears, punând accentul totodată și pe consecințele culturii Pop Americane care fabrica star-uri fără voia lor. Filmul cuprinde interviuri ale persoanelor din anturajul lui Britney. Multe dintre acestea au declarat că vedeta a acceptat faptul că va trebui să intre sub tutela unei persoane, doar că nu și-a dorit nicicând ca această persoană să fie tatăl ei.

Britney Spears și-a început cariera la sfârșitul anilor ’90, la doar 17 ani. Aceasta a cunoscut faima odată cu lansarea hit-urilor Baby One More Time, Oops! I Did it Again and Toxic, înainte ca problemele de ordin personal să-i amenințe cariera.

 

 

 

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII