luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsDIVORȚ ȘOC! Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație

DIVORȚ ȘOC! Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație

Despărțire șoc în showbizul românesc! După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze! Anunțul șoc a fost făcut de amândoi, pe rețelele de socializare.

Deea și Dinu Maxer s-au cunoscut de pe vremea în care erau adolescenți, și, după o pauză de câțiva ani s-au reîntâlnit și au rămas împreună. Era greu de crezut că cei doi vor ajunge în pragul divorțului, mai ales că relația lor părea să fie foarte așezată. Cei doi artiști au împreună doi copii, pe Maysa, în vârstă de 4 ani și Andreas, în vârstă de 11 ani.

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc!

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere si admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, au transmis cei doi pe conturile de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dinu Maxer (@dinumaxer)

Ce s-a întâmplat?

În luna septembrie a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au oferit un interviu sincer, în care au vorbit despre secretele unei căsnicii de succes. Chiar dacă au afișat o relație perfectă, problemele nu i-au ocolit pe cei doi soți. Dinu a mărturisit că relația lor s-a schimbat din momentul în care au apărut copiii, ajungând să nu mai aibă suficient timp pentru povestea lor de dragoste.

Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei.

Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream să ne luăm o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, declara atunci Dinu Maxer.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII