luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCinemaDivorț în showbiz! Actorul Andrei Aradits a divorțat în secret după 19...

Divorț în showbiz! Actorul Andrei Aradits a divorțat în secret după 19 ani de căsnicie

DIVORȚ ÎN SHOWBIZ!

Actorul Andrei Aradits (49 de ani), cunoscut publicului mare mai ales din proiectele de televiziune, precum „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a dezvăluit că a divorțat, după aproape 20 de ani de mariaj.

Totul a ieșit la iveală într-un dialog liber cu Jorge, pentru noul podcast realizat de acesta din urmă pe YouTube, intitulat „Vorba lu’ Jorge”. Aradits și-a deschis sufletul în această emisiune și a povestit și despre alte traume din viața sa, potrivit Click!

Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea”, a povestit Andrei Aradits în podcast-ul realizat de Jorge.

Binecunoscutul actor a vorbit în premieră despre traumele din copilărie, relația cu fiul său, Eric, dar și despre despărțirea de soția sa, Andreea, după 21 de ani de relație, dintre care 19 de mariaj.

Am divorțat. De Dragobete ne-a venit termenul la judecătorie. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo șase luni, face yoga. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are BAC-ul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, frate, aș fi folosit scuza asta.(…) E mai deștept de atât… E mult mai înțelept decât mă așteptăm! Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui! Adică sigur e! Eu mai am o doză de bezmeticeală pe care încă o mai car după mine și acum. Am fost și la psiholog cu el”, a spus Andrei Aradits.

Actorul l-a luat total prin surprindere pe Jorge cu toate aceste declarații despre viața sa privată, mai ales că relatările scoteau la iveală traume emoționale puternice. „Cred că lucrurile dacă se termină, e bine să le termini frumos și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut pentru podcastul următor”, a mai adăugat Aradits.

Am fost la psiholog și mi-am făcut cont pe Tinder

Aradits și-a deschis sufletul în dialogul cu Jorge din toate punctele de vedere, căci a avut multe momente în care s-a autocriticat. „Am aproape 50 de ani, fac în curând aproape o jumătate de secol și mi-am dat seama că am un reflex imbecil îngrozitor de autoritate, am un reflex de rebeliune adolescentină. Dacă îmi spui ceva, primul meu gând e să mă opun”, a mai spus el.

Despre perioada prin care trece, actorul a punctat faptul că a apelat la specialiști pentru a gestiona mai ușor separarea de soție. În plus, a recunoscut că a căutat validare inclusiv pe aplicațiile de dating, făcându-și cont pe Tinder și mergând la întâlniri. „Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am azi că nu, gata… Ca ea să mă placă, trebuie să o plac eu mai întâi pe ea. Dacă eu o plac pe ea, ea o să mă placă și atunci eu o să mă simt mai bine!”.

I-a plăcut mult la „Te cunosc de undeva”

De asemenea, Andrei Aradits i-a povestit lui Jorge și despre impasurile din zona profesională. A explicat de ce a fost nevoit să renunțe la participarea ca membru al juriului în emisiunea-concurs „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Mi-ar fi plăcut la nebunie să fac și «Vlad», și «Te cunosc de undeva», dar nu m-au lăsat… «Te cunosc de undeva» mi-a fost un proiect foarte drag, dar la un moment dat mă plictisisem, pentru că eu eram juratul actoriei, dar se putea naște întrebarea «Mă, dar băiatul ăsta în ce joacă el, de jurizează așa actoria?»”, a mai povestit actorul, căruia i-ar plăcea să se reîntoarcă din nou ca jurat la celebrul show de transformări de la Antena 1.

Și-a cunoscut soția pe platourile de filmare

Andreea Vânătoru, fosta parteneră de viață a actorului, a absolvit și ea UNATC, dar nu actorie, ci secția Teatrologie. Iar în ultima vreme, mai precis din 2015 încoace, fiind foarte pasionată de sport, a transformat acest hoppy într-o nouă profesie – a devenit instructoare de yoga, acesta fiind și motivul pentru care s-a dus în India la cursuri de specializare. Cei doi s-au cunoscut în televiziune, în 2002, pe vremea când el filma pentru serialul „În familie”, unde lucra și ea, dar în producție. S-au căsătorit pe 3 iulie 2004, iar pe 16.06.2005 a venit pe lume băiatul lor, Eric.

A colaborat cu cele mai importante televiziuni

Andrei Virgil Aradits s-a născut 18 ianuarie 1973 în Capitală. A absolvit Actoria la UNATC București, în 1996, clasa lui Florin Zamfirescu. A debutat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a lucrat până în 2002.

Primul rol în seriale tv românești a fost în 2002, pentru producția „În familie” de la Prima TV. A fost cooptat apoi de trustul PRO, în 2005, când a făcut parte din distribuția telenovelei „Lacrimi de iubire”, apoi în „Iubire ca în filme” (2006), difuzate de postul ACASĂ.

În 2010 a început să joace pentru Antena 1, în serialul „Narcisa sălbatică”, post cu care a colaborat și pentru show-ul de divertisment „Te cunosc de undeva”, unde a stat la masa juriului timp de 12 sezoane, până în 2018, când a acceptat propunerea PRO TV de a juca într-un nou serial, „Vlad”. A fost înlocuit la „Te cunosc de undeva” tot de un actor, un coleg de breaslă, Cristi Iacob.

Acum, se pare că Andrei Aradits are din nou contract cu Antena 1. În plus, și-a concentrat mai mult atenția pe proiectele de cinematografie – în 2020 a fost pe marile ecrane cu un rol în filmul de mare succes „Neidentificat” (regizat de Bogdan George Apetri), iar în 2021 în „Dirijorul tăcerilor” (regie: Ovidiu Georgescu).

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII