vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăEducațieDinu Gheorghe, consilier local: „În Sectorul 1, există școli cu trei intrări...

Dinu Gheorghe, consilier local: „În Sectorul 1, există școli cu trei intrări și un singur paznic”

Dinu Gheorghe, consilier local al Sectorului 1, o acuză pe Clotilde Armand că a tăiat la un sfert paza unităților de învățământ, iar acum sunt școli care au rămas cu un singur paznic pentru trei intrări.

Pot să spun ce a făcut doamna Armand și ce ar fi trebuit să facă. Doamna Armand, când a venit în primărie, a tăiat la un sfert paza din școli. Deci sunt școli care au trei intrări și un singur paznic. În același timp, nu a pus sistem de monitorizare. În mod normal, sistemul trebuie să fie centralizat, legat la Poliția Locală, poate chiar și la Poliția națională, și să poți vedea în timp real ce se întâmplă în acele școli”, a spus Dinu Gheorghe pentru Gândul.

Consilierul local a vorbit și despre problema drogurilor, care, în opinia lui, pleacă și din școli.

Din nou, doamna Armand a blocat acest tip de proiect. Și ce este mai important decât siguranța copiilor? Adică să ai o generație de copii care sunt narcomani mi se pare un risc teribil și este clar că pleacă atât de la petreceri, cât și din școli. Doamna Armand nu-și face nici măcar această datorie, de a proteja viitorul acestui oraș”, a afirmat Dinu Gheorghe.

Siguranța în școli, obligația autorităților

În opinia consilierului local al Sectorului 1, modul prin care edilul Clotilde Armand administrează primăria este șocant.

Primăria trebuie să funcționeze, să mergem înainte. Dar modul în care alege administrația doamnei Armand și doamna Armand să ajute la buna funcționare este șocant, aș putea spune. Efectiv ei încearcă, cu bună-știință, să blocheze, cât de mult pot, buna funcționare a activității. În cadrul votului bugetului pe fiecare an, Comisia de Buget invită directorii în fața Comisiei, pentru a explica proiectele și banii pe care îi cer pentru fiecare proiect în parte”, a mai adăugat Dinu Gheorghe.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII