marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateDiana Șoșoacă și-a pus botniță în Parlament, după ce Marcel Ciolacu i-a...

Diana Șoșoacă și-a pus botniță în Parlament, după ce Marcel Ciolacu i-a cerut să poarte mască de protecție

Şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României a fost marcată de o discuție în contradictoriu între președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și senatoarea Diana Șoșoacă. Liderul PSD i-a atras senatoarei atenția că nu poartă mască de protecție, iar, în replică, senatoarea și-a pus o botniță.

În deschiderea discursului susţinut în ședința comună de luni, 6 decembrie, a Camerei Deputaţilor şi Senatului, Marcel Ciolacu a afirmat că, deși nu susţine vaccinarea obligatorie, are dreptul la viaţă și i-a cerut Dianei Șoșoacă să își pună masca, pentru a nu-l îmbolnăvi.

„Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul, în primul rând, la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a spus președintele Camerei Deputaților. „Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă”, a continuat Marcel Ciolacu.

Replica Dianei Șoșoacă nu s-a lăsat așteptată, iar după ce și-a încheiat discursul despre Constituție, ținut la tribuna Parlamentului, senatoarea și-a pus o botniță. „I-am cerut lui Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou de aniversarea Constituţiei României. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale au fost anulate de către Parlament, de către Preşedinte şi Guvern”, a afirmat Diana Şoşoacă. Aceasta și-a încheiat pledoaria despre „drepturile și libertățile încălcate” în timpul stării de alertă cu mesajul „Jos botnița”.

Nu este prima dată când senatoarei Diana Şoşoacă i se atrage atenția în Parlament că nu poartă masca de protecție. La ședința Senatului de luni, 22 noiembrie, senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc a apelat numărul 112 pe această temă și a cerut intervenția poliției.

Sursă: Libertatea.com

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII