vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateDEZVĂLUIRI INEDITE! Conflictul dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă a pus capăt...

DEZVĂLUIRI INEDITE! Conflictul dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă a pus capăt unei prietenii de 14 ani

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Șerban Huidu a făcut dezvăluiri inedite, mai puțin cunoscute publicului și nu s-a ferit în a da nume!

Pe lângă multe declarații despre viața sa personală și relațiile controversate cu colegii din mass-media, Șerban Huidu a explicat de ce prietenia sa cu realizatorul de radio și TV, Mihai Găinușă, s-a încheiat brusc, după ani de zile de colaborare.

„Cronica Cârcotașilor” era fost pe val, la începutul anilor 2000. Avea un format special, plin de umor, dar întotdeauna a promovat și latura sa de a educa publicul. Practic, aceasta taxa oamenii care apăreau la televizor, de la realizatori TV, la oameni comuni care se perindau prin emisiuni TV și care vorbeau greșit limba română, stâlceau cuvintele sau se făceau pur și simplu de râs în fața audienței.

Nu mai lucrează împreună din 2014

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut o echipă bună pe micul ecran, tuturor le era rușine sau teamă să fie ironizați de cuplul de prezentatori care penalizau cele mai savuroase bâlbe din televiziune.

În anul 2014, Mihai Găinușă a ales să se retragă de la „Cronica Cârcotașilor”, după 14 ani de activitate. Huidu și Găinușă au avut un conflict după perioada în care Șerban a suferit accidentul de schi în Austria (2010) și accidentul auto (2011) provocat de acesta, în urma cărora au murit 3 oameni.

Șerban Huidu a declarat că îi duce lipsa lui Mihai Găinușă: „Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla”, a spus acesta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Huidu a explicat că motivul care a stat la baza ruperii relației de prietenie și de colaborare a avut de-a face cu frustrările din spatele show-ului TV care nu mai funcționa sub coordonarea lui Mihai Găinușă:

„S-au acumulat multe frustrări din cauza că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat Șerban Huidu, la Kanal D.

Huidu a făcut primul pas spre împăcare

Șerban Huidu a încercat să se împace cu fostul său coleg și l-a sunat în urmă cu doi ani, atunci când emisiunea pe care au prezentat-o împreună aniversa 20 de ani. Mihai Găinușă nu i-a răspuns niciodată la telefon prezentatorului TV.

În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a spus Șerban Huidu, în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Mihai Găinușă, declarații acide la adresa lui Huidu

Mihai Găinușa a uimit în 2021 când a făcut niște declarații acide la adresa fostului său coleg. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acesta l-a caracterizat pe Huidu drept: „arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a precizat Mihai Găinușă, la momentul respectiv.

Momente cheie din viața lui Șerban Huidu

Alte dezvăluiri de senzație pe care Șerban Huidu le-a făcut în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D:

  • Huidu a susținut că nu a fost niciodată împotriva relației pe care fratele său, Vlad Huidu, o are cu cântăreața Giula Anghelescu, contrar tabloidelor care au scris ani la rând că Huidu nu ar fi de acord cu căsătoria fratelui său mai mic.
  • Sâmânța conflictului dintre el și Mircea Badea își are originea în următoarea întâmplare. Înainte de a realiza emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, la Prima TV, Șerban Huidu a prezentat o emisiune la Antena 1, de la care a fost dat afară, nu înainte ca acesta să prezinte șefilor de la Antenă o serie de propuneri pentru îmbunătățirea formatului TV. Șerban a fost înlocuit ulterior de Mircea Badea, dar ideile sale au fost implementate conform planului propus de acesta.
  • Întrebat dacă a văzut în bebelușe mai mult decât niște colege, Huidu a negat, dezmințind astfel zvonurile conform cărora ar fi avut o relație extraconjugală cu bebelușa Ioana Petric, protejata lui care a și avansat în rolul de prezentator al emisiunii.
  • În legătură cu accidentul rutier produs în urmă cu 11 ani și soldat cu moartea a 3 oameni, acesta a declarat: „Nimeni nu-și dorește un accident, nu este o faptă pe care să o urmărești, e greu să creadă cineva că ai plecat să faci accident când aveai copiii în mașină și soția. (…) Cel mai important e să faci pace cu tine.
PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII